Life

Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cântăreața de muzică populară trebuie să se opereze

Elena Merișoreanu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Solista de muzică populară a aflat de ce boală suferă după ce a mers recent la un consult medical.
20.05.2021 | 21:21
Elena Merisoreanu de urgenta la spital Cantareata de muzica populara trebuie sa se opereze
Elena Merișoreanu, revoltată de modul cum a fost organizat pelerinajul la Sfânta Parascheva. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Artista s-a simțit în ultima perioadă tot mai balonată, motiv pentru care medicul i-a recomandat să facă o ecografie abdominală. Din păcate, rezultatul a fost unul neașteptat, cântăreața de muzică populară descoperind astfel că are pietre la fiere.

Chirurgul i-a recomandat solistei să se opereze de urgență. În condițiile acestea Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație chiar săptămâna viitoare, vedeta având încredere că totul va decurge perfect normal.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Cu ce problemă se confruntă vedeta

Elena Merișoreanu nu se teme de operația de la fiere pentru că este una relativ ușoară. Cântăreața de muzică populară este o fire puternică și este convinsă că totul va fi bine după intervenția chirurgicală.

„Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am.

ADVERTISEMENT

Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare. 

Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. (…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. 

ADVERTISEMENT

„Mă balonam, mai ales de la fructe Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…) Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”, a declarat Elena Merișoreanu într-o emisiune de la Antena Stars, notează spynews.ro.

Elena Merișoreanu, probleme și la picioare. Prin ce a trecut solista

Solista este foarte încrezătoare și este conștientă că odată cu înaintarea în vârstă apar și problemele medicale. De altfel, vedeta nu se confruntă prima oară cu dureri sau simptome din cauza unor boli, în trecut trebuind să se opereze la ambele picioare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a chinuit ani la rând cu tratamentele la unul dintre picioare unde nu avea cartilaj și se freca os pe os atunci când stătea în picioare.

Operația nu a fost grea, dar nu același lucru se poate spune despre recuperare care a fost una lungă. În perioada respectivă solista nici măcar nu-și simțea membrul inferior.

Din nefericire, Elena Merișoreanu a fost nevoită să se opereze acum ceva timp și la cel de-al doilea picior, care începuse să-i facă probleme.

ADVERTISEMENT