Life

Elena Merișoreanu, decizie radicală după ce s-a externat din spital. Ce face artista în fiecare zi

Elena Merișoreanu s-a vindecat de noul tip de coronavirus după 9 zile petrecute în spital, lucru care a făcut-o să vadă lucrurile complet diferit.
05.10.2021 | 20:49
Elena Merisoreanu decizie radicala dupa ce sa externat din spital Ce face artista in fiecare zi
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară se simte foarte bine, dar a luat o decizie radicală care să o ferească de o nouă îmbolnăvire cu Covid-19.

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce face în fiecare zi, după ce a ieșit din spital. Vedeta încearcă să fie optimistă și să evite deplasarile cât mai mult.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în perioada ce vine solista nu va merge la concerte și nici nu va ieși prea mult din casă. Vedeta face numai plimbări prin curtea locuinței sale.

Elena Merișoreanu s-a vindecat de Covid-19. Ce a hotărât solista

„Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic. Momentan stau liniștită, nu mă mai duc la concerte. După boala asta trebuie să fiu foarte atentă”, a spus Elena Merișoreanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară ia în continuare tratament pentru virusul din China, care i-a dat mari dureri de cap și pentru care a fost internată în spital.

După 9 zile petrecute într-o unitate medicală din București solista nu-și dorește decât să aibă parte de liniște acasă, în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu se ferește cât poate de Covid-19. Cum reușește

Elena Merișoreanu vrea să stea cât mai izolată de lume în perioada următoare, mai ales de când numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a explodat.

Acesta este și motivul pentru care vedeta va sta mai mult acasă, în timp ce plimbările nu vor fi mai departe de curtea locuinței.

ADVERTISEMENT

„În primul rând afectează plămânii. Iau tratament acasă, mă plimb prin curte. Încerc să stau puțin izolată. Trebuie să fim optimiști”, a mai spus Elena Merișoreanu, mai arată sursa citată mai sus.

Interpreta de muzică populară s-a infectat cu noul tip de coronavirus, deși era vaccinată cu schema completă. Așadar, nu este deloc de mirare că vrea să se limiteze o vreme numai la anumite lucruri.

Vedeta s-a speriat destul de tare când a aflat că are boala, artista de 72 de ani având câteva sechele din această cauză. Obosește mult mai repede pentru că plămânii sunt în continuare afectați.

ADVERTISEMENT