Life

Elena Merișoreanu, dezvăluire la Kanal D. Ce i-a spus Andreei Mantea despre fiul ei: “Hai să fie totul în familie”

Elena Merișoreanu a fost invitată la Teo Show, la Kanal D, acolo unde i-a făcut o dezvăluire Andreei Mantea despre fiul ei, David. Ce i-a spus interpreta de muzică populară?
20.05.2022 | 18:26
Elena Merisoreanu dezvaluire la Kanal D Ce ia spus Andreei Mantea despre fiul ei Hai sa fie totul in familie
Elena Merișoreanu, dezvăluire despre fiul Andreei Mantea. Sursa foto: Capturi Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu i-a făcut o dezvăluire Andreei Mantea despre fiul ei, David, despre care are o părere foarte bună, mai ales după ce l-a văzut în noul serial de la Kanal D.

Elena Merișoreanu, dezvăluire despre fiul Andreei Mantea

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Elena Merișoreanu l-a lăudat pe fiul Andreei Mantea, David, pentru rolul din serialul Strada Speranței, difuzat la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară i-a făcut și o dezvăluire prezentatoarei de la Casa Iubirii. Aceasta i-a spus că nepoata ei este îndrăgostită de David.

La auzul acestei vești, Andreea Mantea a fost încântată, iar cele două deja au plănuit să-i “combine” pe cei doi.

ADVERTISEMENT

“Andreea, fata mea frumoasă…băiatul ei este feblețea mea. Și el mă iubește pe mine. Zice: ‘Merișorule, unde ești’? L-am văzut jucând în film și e un mare artist.

Nepoată-mea aia mică e îndrăgostită de el. Hai să facem o lipeală acolo, să fie totul în familie.”, i-a spus Elena Merișoreanu Andreei Mantea, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu are o părere foarte bună despre Andreea Mantea, cu care se înțelege de minune. Artista a felicitat-o pe aceasta pentru emisiunea Casa Iubirii și i-a spus că și ea ar fi participa dacă era mai tânără.

“Te felicit pentru emisiune, draga mea. Dacă eram tânără, veneam și eu acolo.”, a spus cântăreața de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Fiul Andreei Mantea, rol în serialul Strada Speranței

David, fiul Andreei Mantea, îl interpretează pe Relu în serialul Strada Speranței, un tânăr inteligent și cu simțul umorului.

Recent, David a povestit cum se desfășoară filmările pentru serial și a recunoscut că este destul de solicitant să fie actor, dar și plăcut. Din fericire, nu a avut probleme cu memorarea replicilor personajului său.

“Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine.

Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu.”, a povestit David la Kanal D.

ADVERTISEMENT