Life

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre infidelitatea soțului: “Niciodată nu i-am reproșat asta”

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri despre infidelitatea soțului, moment care s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Artista este căsătorită cu partenerul ei de viață de aproape 50 de ani.
05.06.2022 | 22:59
Elena Merisoreanu dezvaluiri despre infidelitatea sotului Niciodata nu iam reprosat asta
Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre infidelitatea soțului. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a vorbit despre infidelitatea din tinerețe a soțului, moment pe care l-a depășit, în cele din urmă. Cântăreața a fost la un pas să divorțeze de partenerul ei de viață.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre infidelitatea soțului

Interpreta de muzică populară și soțul ei, Viorel Croitoru, sunt împreună de aproape 50 de ani și au două fiice, Raluca și Elena.

ADVERTISEMENT

Căsnicia celor doi a întâmpinat și momente mai grele de-a lungul timpului, dar le-au depășit întotdeauna împreună. În tinerețe, artista pleca luni întregi din țară, în timp ce partenerul ei de viață rămânea acasă.

Solista nu are să-i reproșeze nimic soțului ei, care a avut întotdeauna grijă de casă. Cu toate acestea, Viorel Croitoru i-a fost infidel Elenei Merișoreanu în tinerețe, moment despre care artista a vorbit recent.

ADVERTISEMENT

“Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viață nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe.

Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici.

ADVERTISEMENT

Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea.

Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietatea voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, despre amanta din tinerețe a soțului ei

O fostă colegă de breaslă și prietenă a fost amanta soțului ei în tinerețe, după cum a dezvăluit artista acum câteva săptămâni, la TV.

În tinerețe, aceasta a amenințat-o pe femeia respectivă, dar acum relația dintre ele este una bună. Viorel Croitoru a fost întotdeauna un soț bun, iar folclorista spune că nu are ce să-i reproșeze.

În cele din urmă, Elena Merișoreanu a iertat-o pe femeia respectivă și cele două au îngropat securea războiului.

“Eu am rămas prietenă cu acea fostă colegă a mea și astăzi eu nu i-am reproșat soțului nimic pentru că nu am avut niciun motiv să îi reproșez pentru că el a fost un om perfect în căsnicie.”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT