Life

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Cum se simte artista: “Sunt o persoană puternică”

Elena Merișoreanu se va afla din nou pe masa de operație, unde va fi supusă unei noi intervenții la picior. Artista spune că este o persoană puternică.
06.05.2022 | 00:01
Elena Merisoreanu din nou pe masa de operatie Cum se simte artista Sunt o persoana puternica
Elena Merișoreanuva ajunge din nou pe masa de operație. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu (72 de ani) va ajunge din nou la spital, pe masa de operație, la câteva luni de când a suferit o intervenție chirurgicală la picior. De data aceasta, interpreta de muzică populară se va opera la celălalt picior.

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație

Medicii i-au recomandat artistei să dea jos 15 kilograme înainte de a se opera din nou. Elena Merișoreanu nu are de urmat un tratament anume, dar trebuie să facă niște schimbări în stilul de viață pentru a nu avea alte probleme.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă spune că are nevoie de această intervenție întrucât cartilajul de la genunchi “nu prea mai este”, dar este nevoită să slăbească înainte de a ajunge din nou pe mâinile medicilor.

Elena Merișoreanu speră să reușească să dea jos greutatea în plus, dar este convinsă că va reuși, în cele din urmă. Trebuie să renunțe la grăsimi, la anumite fructe și la făinoase, dar și să facă puțină mișcare.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă e așa drastică. Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul m-ia spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu.

Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase. Dieta este complexă, are cam de toate. Încerc să fac față provocării respective. Încă nu am început dieta, sper să pot să o țin.

ADVERTISEMENT

Totul pornește de la creier, dacă îți impui ceva. Eu sunt o persoană foarte puternică, iar atunci când îmi pun în gând ceva, să știi că realizez.”, a declarat interpreta de muzică populară la Antena Stars, notează spynews.ro.

Elena Merișoreanu: “Vreau să merg bine”

Artista a mai precizat că nu operația în sine este grea, ci recuperarea. Aceasta durează în jur de trei luni și nu va avea voie să calce pe un picior. Elena Merișoreanu spune că s-a recuperat destul de repede după operația suferită la celălalt picior.

ADVERTISEMENT

“Să te plimbi, dar numai cu cârja sau cu cadrul. Pui piciorul jos a doua zi după cete operează, dar nu te lași în el, trebuie să mergi cu cadrul.

M-am refăcut destul de repede, chiar înainte de trei luni am pus piciorul jos, la celălalt la care am fost operată. Sunt foarte bine. Vreau să merg bine. Să nu mă doară, să nu mă forțez, dar sper să fie bine.”, a mai spus solista.

ADVERTISEMENT