Life

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Prin ce trece acum îndrăgita cântăreață

Elena Merișoreanu a discutat despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a fost ajuns din nou la spital. Vedeta a explicat ce i se întâmplă.
30.06.2022 | 17:05
Elena Merisoreanu din nou pe masa de operatie Prin ce trece acum indragita cantareata
Elena Merișoreanu, pe mâna doctorilor. Vedeta are nevoie de o altă intervenție. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a ajuns iar pe mâna cadrelor medicale, care i-au recomandat să facă un set de analize. Din păcate, artista are nevoie să facă o nouă intervenție chirurgicală la piciorul cu probleme.

Elena Merișoreanu, pe mâna doctorilor. Vedeta are nevoie de o altă intervenție

Elena Merișoreanu nu este deloc speriată că va ajunge din nou pe masa de operație, precizând că este vorba de o intervenție ușoară. Interpreta este pe mâini bune, însă recuperarea nu va fi deloc ușoară după.

ADVERTISEMENT

În plus, solista este mulțumită de spitalul unde va sta internată pentru câteva zile după intervenția chirurgicală. Cântăreața de muzică populară are foarte mare încredere în medicul care o va opera curând.

„Nu am pățit nimic, am venit să-mi fac analize. Trebuie să mă operez la picior și îmi fac analize, nu am alte analize, nu am nimic. Nu am probleme. Sunt sănătoasă tun în colo.

ADVERTISEMENT

Mă pregătesc pentru operație la picior și necesită mai multe analize, nu e o operație grea, sunt pe mâini bune. Eu am încredere foarte mare în medicii noștri.

Spitalele sunt foarte curate, personalul minunat. Operația nu e grea, e foarte grea recuperarea”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, fără concerte pe litoralul românesc

Interpreta de muzică populară a mai subliniat că perioada aceasta va lua o pauză de la concerte și nu va cânta pe litoralul românesc. Vedeta nu are voie să stea prea mult la soare, motiv pentru care a anulat unele evenimente.

„Am multe evenimente, trebuie să le suspend. Nu mă duc la mare pentru că eu sunt operată de glanda tiroidă, nu prea am voie la soare. Dacă chiar vreau să fac plajă, fac la mine în curte că avem curte mare”, a completat Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT