Life

Elena Merișoreanu împlinește 76 de ani. Cum sărbătorește artista de muzică populară

Elena Merișoreanu face 76 de ani. Cum petrece cântăreața de muzică populară de ziua sa de naștere și pe cine are alături.
05.11.2022 | 13:39
Elena Merisoreanu implineste 76 de ani Cum sarbatoreste artista de muzica populara
Elena Merișoreanu face 76 de ani. Cum petrece cântăreața de ziua sa de naștere. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cunoscuta interpretă împlinește 76 de ani, în data de 5 noiembrie. Cum sărbătorește artista, dar și cum se simte odată cu înaintarea în vârstă. Care sunt amintirile pe care le are legat de mutarea din provincie la București.

Elena Merișoreanu face 76 de ani. Cum petrece cântăreața de ziua sa de naștere

Elena Merișoreanu își aniversează ziua de naștere alături de soț și familie. Cei dragi i-au pregătit vedetei o surpriză în afara casei, solista precizând că se simte foarte bine acum la împlinirea frumoasei vârste de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară are o viață extraordinară și o carieră de succes, dar tot nu poate uita momentele prin care a trecut la 16 ani. Cântăreața le spune mereu nepoților că nu i-a fost deloc ușor în adolescență.

„Nu știu, îmi fac copiii și soțul surpriză. Fiica mi-a zis că mamaie să îți pui ceva la tine, pijamele, înseamnă că mergem undeva, îmi fac surpriză.

ADVERTISEMENT

La 76 de ani mă simt foarte bine, nu-mi vine să cred pentru că suntem musafiri acestui pământ. A trecut prea repede. Parcă ieri am venit în București și aveam 16 ani și uite că a trecut timpul”, a spus Elena Merișoreanu pentru spynews.ro.

Elena Merișoreanu, de aproape 40 de ani pe scena

Elena Merișoreanu este de aproape 40 de ani pe scena muzicală. Artista este salariată de la o vârstă foarte fragedă și a cântat la Ansamblul Rapsodia Română, precizând că fiecare etapă prin care a trecut a avut frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

„Fiecare etapă a vieții e frumoasă, are frumusețea ei. Când eram tânără venisem de la țară, aveam greutăți, stăteam pe la cămine, prin gazdă. Acum mă bucur de ce am agonisit, mă bucur de familie, de nepoți.

Le povestesc nepoților mei că n-am dus-o ușor, să fi salariat 37 de ani la un mare ansamblu unde erau cântăreți de mâna întâi: Ioan Doican, Angela Moldovan, îți era și frică să treci prin fața lor, dar să stai lângă ei.

ADVERTISEMENT

Am fost primită cu dragoste, cu căldură de ei și uite că timpul trece și îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu regret nimic”, a mai spus Elena Merișoreanu, mai spune sursa citată.

ADVERTISEMENT