Life

Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Cătălin Măruță. Ce a făcut prezentatorul TV: „Am întrebat-o pe Andra”

Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Cătălin Măruță chiar în direct la TV. Iată ce a făcut prezentatorul TV.
08.07.2021 | 10:53
Elena Merisoreanu la dat de gol pe Catalin Maruta Ce a facut prezentatorul TV Am intrebato pe Andra
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost dat de gol de Elena Merișoreanu. Interpreta de muzică populară a venit în platoul emisiunii pe care prezentatorul o moderează la Pro TV și le-a dezvăluit telespectatorilor ce face acesta cu cadourile primite de la invitații lui.

Elena Merișoreanu a vorbit și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent și pentru care a avut nevoie de operație.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Cătălin Măruță. Ce a făcut prezentatorul TV: „Am întrebat-o pe Andra”

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce face Cătălin Măruță cu cadourile pe care le primește de la invitații care trec pragul platoului emisiunii de la Pro TV.

Cântăreața de muzică populară susține că atențiile pe care le primește Cătălin Măruță nu ajung niciodată la el acasă. Interpreta a întrebat-o și pe Andra dacă soțul ei a adus vreodată cadouri acasă.

ADVERTISEMENT

„Măruță nu duce niciodată nimic acasă. M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi el nu aduce nimic, niciodată”, a declarat Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii La Măruță.

Dezvăluirea a venit chiar după ce însăși artista a venit la emisiune cu un coș cu bunătăți pentru Măruță.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu s-a oprit aici cu dezvăluirile despre Cătălin Măruță. Elena Merișoreanu a vorbit despre o întâmplare petrecută la un eveniment la care amândoi au fost invitați.

Interpreta de muzică populară a declarat că prezentatorul TV se gândește întotdeauna la echipa sa. Conform spuselor artistei, Cătălin Măruță nu s-a așezat la masă până nu s-a asigurat că cei din echipă au primit de mâncare.

ADVERTISEMENT

„Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: ‘Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă’. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă”, a continuat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a avut probleme serioase de sănătate

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața s-a dus la medic pentru că începuse să se simtă rău după fiecare masă.

Diagnosticul a fost unul destul de serios încât să o alarmeze pe folcloristă, care avea mai multe pietre la fiere. Ca urmare, Elena Merișoreanu a fost nevoită să se opereze cât mai repede pentru a îndepărta aceste pietre.

Interpreta i-a spus lui Cătălin Măruță că risca să-și piardă viața dacă nu făcea această intervenție chirurgicală.

„Medicul spunea că 60 de pietre am avut la fiere, glumea și spunea că am pentru o fundație la casă”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT