Life

Elena Merișoreanu, la masă cu Reghe și Corina Caciuc. Ce a aflat despre rivala Anamariei Prodan

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Solista de muzică populară a întâlnit-o recent pe Corina Caciuc.
09.06.2022 | 16:01
Elena Merisoreanu la masa cu Reghe si Corina Caciuc Ce a aflat despre rivala Anamariei Prodan
Elena Merișoreanu, detalii despre iubita lui Laurențiu Reghecampf. Ce părere are despre Corina Caciuc. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a stat la aceeași masă cu tehnicianul Craiovei și actuala parteneră de viață, care a devenit mamă de curând. Vedeta a spus ce a aflat despre rivala Anamariei Prodan, cu care antrenorul de fotbal se iubește în prezent.

Elena Merișoreanu, detalii despre iubita lui Laurențiu Reghecampf. Ce părere are despre Corina Caciuc

Elena Merișoreanu a întâlnit-o pe iubita lui Laurențiu Reghecampf la un eveniment public dedicat doamnelor. Corina Caciuc a fost prezentă la Gala Femeilor Remarcabile, care s-a desfășurat la Muzeul Național de Artă.

ADVERTISEMENT

Șatena i-a făcut o impresie foarte bună interpretei, care susține că fostul jucător de fotbal este fericit și împlinit în momentul de față. În plus, vedeta a aflat că mama sportivului are o stare de sănătate mai bună.

„M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie.

ADVERTISEMENT

Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate.

Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată”, a declarat cântăreața de muzică populară pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, detalii despre regretata Ionela Prodan

Elena Merișoreanu nu a uitat nici de Anamaria Prodan, pe care o știe dinainte de a veni pe lume. Vedeta și regretata Ionela Prodan erau foarte apropiate, motiv pentru care are numai cuvinte de laudă pentru impresara de fotbal.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară speră ca fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf să treacă cu bine peste încercarea prin care trece în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„O știu de când era în burta mamei ei. Am mai vorbit cu ea, trece prin momente destul de grele, dar să le dea Dumnezeu putere tuturor și să treacă peste ceea ce au de întâmpinat”, a mai spus Elena Merișoreanu, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT