Life

Elena Merișoreanu, la un pas de divorț! A amenințat-o cu moartea pe amanta soțului. Cine este partenerul artistei

Elena Merișoreanu are o căsnicie de 50 de ani și a trecut peste infidelitatea soțului. Vedeta de muzică populară a amenințat-o cu moartea pe amanta lui Viorel Croitoru.
23.05.2022 | 15:24
Elena Merisoreanu la un pas de divort A amenintato cu moartea pe amanta sotului Cine este partenerul artistei
Elena Merișoreanu, la un pas de divorț! Foto colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a vorbit despre căsnicia sa, care durează de mai bine de jumătate de secol. Artista a mărturisit că a avut și cumpene în relația cu soțul ei, Viorel Croitoru.

Elena Merișoreanu, la un pas de divorț. Cine e soțul ei

Elena Merișoreanu a fost la un pas de a divorța de soțul ei, după ce acesta i-a fost infidel. Când a mers la mama sa pentru sfaturi, aceasta i-a spus că trebuie să se gândească la viitorul copiilor săi înainte de a dori propria fericire.

ADVERTISEMENT

Astfel, după sfaturile primite de la mama ei, vedeta de muzică populară a luat decizia de a nu mai divorța de Viorel Croitoru.

„Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele. Această căsătorie trebuie să te gândești de la început…

ADVERTISEMENT

Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez’.

‘Divorțezi, ai doi copii! Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție…’ ”, a dezvăluit artista la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Soțul Elenei Merișoreanu este fost colonel, originar din Vâlcea. Acesta a deținut funcția de șef al Poliției Capitalei. Cei doi au trecut prin clipe mai grele după ce acesta a fost internat cu Covid-19.

@video.clipuri1 #elenamerisoreanu #interviu #protvromania ##lamaruta_protv #videoclipuri1 #fy #2022 #inselat ♬ sunet original – video.clipuri1

Elena Merișoreanu a amenințat-o pe amanta soțului

Totuși, Elena Merișoreanu nu a trecut ușor peste infidelitatea soțului său și a decis să o confrunte și chiar amenințe pe amanta acestuia, a dezvăluit artista La Măruță.

ADVERTISEMENT

Amanta soțului ei era tot cântăreața, iar ea și Elena Merișoreanu erau prietene bune, după cum a mărturisit chiar artista.

Elena Merișoreanu și soțul
Elena Merișoreanu și soțul

Din cauza acestei trădări, artista de muzică populară a avut o reacție șocantă: a luat un cuțit pentru a o amenința pe amanta soțului, dar mărturisește că nu a avut vreun gând să îi facă rău, ci doar să o sperie și să îi lase partenerul în pace.

„Iau un cuțitaș și mă duc: ‘Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare.

Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă’ ”, i-a spus Elena Merișoreanu celei care avea o aventură cu soțul ei.

ADVERTISEMENT