Life

Elena Merișoreanu, sărbătoare mare alături de cei dragi. Are mai multe rude cinstite pe 21 mai

Elena Merișoreanu își sărbătorește onomastica împreună cu mai multe persoane apropiate. Cântăreața de muzică populară nu este singura din familie care este cinstită pe 21 mai.
21.05.2022 | 14:49
Elena Merisoreanu sarbatoare mare alaturi de cei dragi Are mai multe rude cinstite pe 21 mai
Elena Merișoreanu, sărbătorită pe 21 mai. Dezvăluirile cântăreței de muzică populară. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit că Sfinții Constantin și Elena o găsesc împreună cu familia, printre care sunt câteva persoane care poartă nume sacre. Fiica cea mare a artistei și doi dintre nepoți sărbătoresc alături de interpretă.

Elena Merișoreanu, sărbătorită pe 21 mai. Dezvăluirile cântăreței de muzică populară

Elena Merișoreanu are programat un eveniment în ziua de 21 mai 2022, dar asta nu înseamnă că nu va sărbători alături de cei dragi. Fiica, nepoata și nepotul cel mare sunt și ei printre sărbătoriții cântăreței de muzică populară.

ADVERTISEMENT

„Pentru că am în familie, nepotul meu cel mare e Richard Constantin, fiică-mea e Ella de la Elena, am o nepoată Rebeca Elena așa că avem tare mulți sărbătoriți. Vom sărbători probabil în avans.

Sâmbătă am un eveniment de la care nu pot să lipsesc. O să facem ceva în familie, cu prieteni cu colegi și o să fie frumos!

ADVERTISEMENT

O să mă sărbătorească și la Teo vineri. E un lucru frumos”, declara în urmă cu câteva zile artista pentru wowbiz.ro.

Elena Merișoreanu, petreceri de pomină în trecut

Elena Merișoreanu este obișnuită să facă petreceri de pomină pentru ziua sa de naștere sau de onomastică. Dacă anul acesta trebuie să fie prezentă la un eveniment, nu același lucru s-a întâmplat în anii anteriori.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a organizat până acum unele dintre cele mai frumoase evenimente, la care a invitat sute de persoane. Vedeta a fost mereu înconjurată de familie, de prietenii apropiați și de colegii de breaslă.

Adriana Antoni, Luminița Nicolescu, Silvana Rîciu, Marian Haiducu, Mara Bănică, Florin Grigore și Deea cu Dinu Maxer sunt persoanele publice care nu au lipsit de la zilele de naștere ale renumitei soliste.

ADVERTISEMENT

„Eu o văd pe Elena ca pe o mama și mă bucur de fiecare dată când mă întâlnesc cu ea pentru că, într-adevăr are ce povești, a umblat prin lumea întreagă și a avut multe experiențe în viață ei”, declara Adriana Antoni în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT