Life

Elena Merișoreanu, schimbări după operația la picioare. Ce i-a recomandat medicul

Elena Merișoreanu a trecut prin câteva intervenții chirurgicale serioase, iar acum este nevoită să recurgă la unele transformări. Solista de muzică populară a spus despre ce este vorba.
05.05.2022 | 08:41
Elena Merisoreanu schimbari dupa operatia la picioare Ce ia recomandat medicul
Elena Merișoreanu, transformări după intervențiile la picioare. Ce trebuie să facă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita interpretă a dezvăluit care sunt schimbările pe care trebuie să le facă după operația la picioare. Medicul i-a recomandat anumite modificări care țin de un stil de viață sănătos și cu mai multă mișcare zilnică.

Elena Merișoreanu, transformări după intervențiile la picioare. Ce trebuie să facă

Elena Merișoreanu nu are un tratament pe care trebuie să-l urmeze, însă doctorul a sfătuit-o să nu pună mare presiune pe picioare. În plus, interpretei de muzică populară i s-a recomandat să mai slăbească câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme.

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, detalii despre alimentele pe care le consumă

Solista nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut imediat la fapte. Elena Merișoreanu a început să consume mai puțină carne și mai multe legume și fructe. De asemenea, artista face multă mișcare în curtea casei sale pentru a da jos kilogramele în plus.

„Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș.

ADVERTISEMENT

Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune.  Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. 

Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai adăugat Elena Merișoreanu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT