Life

Elena Merișoreanu, un nou scandal! Schimb dur de replici cu Saveta Bogdan: “O intrigantă!”

18.03.2021 | 16:24
Elena Merisoreanu un nou scandal Schimb dur de replici cu Saveta Bogdan O intriganta
ADVERTISEMENT

Ziua și scandalul! Cel puțin așa pare să fie cazul Elenei Merișoreanu. După ce s-a certat cu Maria Dragomiroiu, acum a ajuns la cuțite cu o altă colegă de breaslă: Saveta Bogdan. Cele două și-au aruncat cuvinte grele în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Cum a ajuns, de fapt, Elena Merișoreanu să se implice într-un nou scandal?

Elena Merișoreanu a reușit să o scoată din minți pe colega ei, după ce a spus la TV că aceasta ar fi dansat la bară. Pentru că nu putea lăsa lucrurile așa, Saveta Bogdan a venit în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir și a atacat-o dur pe Merișoreanu, care a intrat în direct prin telefon.

ADVERTISEMENT

“Nu înțeleg ce are ea cu mine, am o carieră de 60 de ani în spate, eu n-am despărțit casa nimănui, n-am luat bărbatul nimănui, eu nu dansez la bară. Elena, tu mi-ai dat telefon aseară, după emisiune, m-ai făcut în toate felurile, mi-e și rușine să spun. Astea sunt minciunile tale.

Toți cântăreții de muzică populară știu că ea e divorțată de 20 de ani. Ce ți-am făcut eu ție? Ești o intrigantă, ești cea mai rea dintre toți folcloriștii”, a declarat Saveta Bogdan, din platoul Kanal D.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, un nou scandal cu Saveta Bogdan

“Vreau să spun și să o luăm de la început. Eu am înregistrat tot ce a spus ea. Să nu mai plângă, eu nu mă bălăcăresc prin televiziune. Eu n-am avut spectacole cu ea niciodată. Suntem în postul mare, nu am divorțat vreodată, nici în acte, nici cum.

Avem o casă la Vâlcea, dar nu înseamnă că nu stăm împreună. Pentru treaba asta o dau în instanță. M-ai înjurat! Eu toate astea o să le bag în instanță. Eu n-am discutat, n-am vorbit în viața mea de un solist la televiziune”, i-a răspuns Elena Merișoreanu, prin telefon.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, replică după ce Maria Dragomiroiu a jignit-o la TV

Elena Merișoreanu a taxat-o dur pe colega ei de breaslă, după ce aceasta s-a plâns că primește o pensie prea mică. Maria Dragomiroiu a revenit rapid cu un răspuns cât se poate de tranșant.

“Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT

Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei.

Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta”, a spus Maria Dragomiroiu, atunci când a fost întrebată care este cea mai invidioasă artistă din muzica populară.

ADVERTISEMENT