Life

Elena Popa, condusă pe ultimul drum de o mână de oameni. Reacția unui prieten: ”Ați plâns mult online”

05.08.2020 | 15:11
Elena Popa condusa pe ultimul drum de o mana de oameni Reactia unui prieten Ati plans mult online
Elena Popa, condusă pe ultimul drum de o mână de oameni. Reacția unui prieten: ”Ați plâns mult online”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Elena Popa, cunoscuta antrenoare de fitness care și-a pus capăt zilelor în Spania, a fost condusă pe ultimul drum în prima zi a săptămânii după ce în ultima perioadă s-au strâns bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit al acesteia. Tânăra a fost înmormântată la Cimitirul Străulești 2 din Capitală.

Alin Duță, unul dintre prietenii apropiați ai regretatei antrenoare a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare unde a mărturisit că fosta iubită a Roxanei Vancea a fost uitată de oameni, fiind condusă la groapă de o mână de prieteni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că prietenii Elenei Popa au plâns-o pe Internet, dar nu s-au îndurat să vină la capelă pentru a aprinde o lumânare în amintirea ei. Prietenul regretatei antrenoare i-a atacat dur pe cei care nu au venit luni, 3 august, să o conducă pe ultimul drum pe tânăra care s-a sinucis.

Antrenoarea Elena Popa, uită de prieteni pe ultimul drum. Cum a reacționat un amic

„Pentru toți prietenii Elenei… aia care mereu se plângeau, aia care mereu sunau. Știm, băi, că nu ați fost pe la capelă. Pentru că am fost acolo! Și nu prea v-am văzut, miliardarilor. Ar fi absurd să mai vorbim de un ajutor financiar. 

ADVERTISEMENT

Dar vă mai spun și ultimul drum. Și nu pentru că sunt eu băiat bun. Pentru ea și sufletul ei, milogilor! Mâine (n.r. luni, 3 august), la ora 11.00, plecăm de la capela bisericii Sf. Pantelimon, de la adresa Iancu Căpitanu 18, la cimitirul Străulești 2.

Ați rupt porțile bisericii, nebunilor. Ați fost mulți rău. Dar ați fost doar online, ați plâns mult online. În realitate, ați rămas la fel! Ați fost și o să rămâneți niște nimeni! Este dureros pentru că nici măcar nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră. Când ea v-a crezut mereu prieteni.

ADVERTISEMENT

Nu îmi place circul, mai ales în momentele astea, dar nivelul lipsei de empatie sau respect depășește orice limită, frumoșilor! O lumânare și o garoafă… 5 lei.

Mulțumesc prietenilor mei care, deși nu au cunoscut-o, au venit și au plâns la capul ei. I-au făcut până și pomană întreagă din banii lor. Mulțumim persoanelor din exterior. Fără voi, totul ar fi fost mult mai greu”, a scris Alin Duță pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Drum lin Ileano.. Sper ca acum ti-ai gasit liniștea mult dorita… Sa o pupi pe mama si sa aveti grija de bucățile…

Posted by Alin Duta on Tuesday, August 4, 2020

Motivul pentru care tânăra și-a încheiat socotelile cu viața

Prietenii Elenei Popa au realizat un colaj emoționant cu imagini din copilărie și până în prezent, pe melodia Laurei Stoica, „Un actor grăbit”, aceștia fiind în continuare șocați de gestul tinerei care plecase de aproximativ un an în Spania pentru a-și urma visul.

Tânăra ambițioasă avea o vitrină plină cu trofee și medalii și muncea din greu să devină un nume în lumea fitness-ului, însă se pare că problemele din viața personală au doborât-o. Unii spun că aceasta ar fi pierdut o sarcină și de aici ar fi început totul.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: