Life

Elena Stroe de la Insula Iubirii, adevăratul motiv al despărțirii de iubitul ei. Cei doi aveau planuri de nuntă

Elena Stroe de la Insula Iubirii a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de iubitul ei. Cei doi aveau chiar planuri de nuntă.
22.08.2021 | 21:34
Elena Stroe de la Insula Iubirii adevaratul motiv al despartirii de iubitul ei Cei doi aveau planuri de nunta
Elena Stroe de la Insula Iubirii, adevăratul motiv al despărțirii de iubitul ei. Cei doi aveau planuri de nuntă. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Elena Stroe de la Insula Iubirii a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de iubitul ei. Fanii fostei concurente au avut un șoc, mai ales că aceasta urma să ajungă în fața altarului cu partenerul ei.

Lucrurile nu au mai mers atât de bine în relația lor și au decis să meargă pe drumuri separate. Fosta concurentă de la Antena 1 a oferit mai multe detalii despre despărțire în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Elena Stroe de la Insula Iubirii, adevăratul motiv al despărțirii de iubitul ei

Elena Stroe de la Insula Iubirii a spus care este motivul care a dus la despărțirea de iubitul ei. Cei doi își făcuseră deja planuri de nuntă, ba chiar au programat data evenimentului, însă lucrurile au luat o altă întorsătură.

Bruneta a avut parte de o surpriză neplăcută din partea logodnicului ei și au ajuns să se despartă. Acesta i-a propus tinerei să mai aștepte câțiva ani până la căsătorie, nefiind cu totul pregătit, deși nunta era programată.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut trebuia să facem nunta, plănuisem, aveam tot, rochiță, inelul pe deget încă îl port, nu pot să mă despart încă de acest inel. De atunci au început problemele dintre noi.

Cred că s-a speriat, inițial el și-a dorit foarte tare să facem cununia și să facem o familie, după care a zis că mai bine să așteptăm câțiva ani, în condițiile în care toată lumea deja știa”, a declarat Elena Stroe la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Fostul iubit și-a pus familia pe primul loc

Elena Stroe a mai spus că aceasta nu a fost singura problemă din relația lor. S-au adunat mai multe lucruri de-a lungul timpului, așa că fosta concurentă de la Insula Iubirii a pus punct relației care devenise toxică.

Chiar și părinții fostului iubit și-au schimbat comportamentul față de ea. Aceștia au început să-i critice brunetei fiecare gest, deși o plăceau la începutul relației.

ADVERTISEMENT

Cei care ar fi trebuit să-i fie socrii au început să critice chiar și felul în care arăta sau se îmbrăca.

Atunci când iubitul ei a început și el să-i susțină pe ai lui și să o denigreze pe Elena, aceasta a decis să se retragă din viața lui. După despărțire, cei doi au păstrat o relație de prietenie.

„A descoperit ca se distrează mai bine fără mine. Deși ne-am despărțit, am rămas într-o relație de prietenie. Ne-am despărțit deoarece nu și-a mai asumat relația. Si-a ales familia în locul meu.

Familia lui nu este de acord ca el sa aibă o relație. Tot timpul găseau defecte. Nu le convenea nimic, faptul ca am acid în buze, cum mă îmbrăcăm, nimic.

Toate adunate ne-au adus unde suntem azi, fiecare pe drumul său”, a continuat Elena Stroe.

ADVERTISEMENT
Tags: