Life

Elena Udrea a renăscut de când a scăpat de pușcărie! Cum a apărut fosta consilieră a lui Băsescu în parc – Foto

23.06.2020 | 10:04
Elena Udrea a renascut de cand a scapat de puscarie Cum a aparut fosta consiliera a lui Basescu in parc  Foto
Elena Udrea, fericită alături de familia ei. Sursa foto: Observator Antena 1
ADVERTISEMENT

Elena Udrea a renăscut de când a scăpat de unele probleme penale din cauza cărora a fugit în Costa Rica în urmă cu mai bine de un an și jumătate. Fosta consilieră a lui Traian Băsescu și ex-ministru al Turismului a ieșit în parc cu familia, reușind să atragă toate privirile asupra sa.

Elena Udrea, plimbare cu mama, iubitul și fiica ei

Fotoreporterii ziarului Click! au surprins-o pe Elena Udrea alături de bîrbatul vieții sale, Adrian Alexandrov, cel cu care are o fetiță minunată pe nume Eva Maria, în pădurea de la Balotești.

ADVERTISEMENT

Cei doi porumbei au profitat din plin de vremea frumoasă din acest weekend, de aerul curat și de verdețea înconjurătoare și au ieșit la plimbare.

Când era în Costa Rica, amenința că va dezvălui tot felul de lucruri, însă acum tace

Udrea a făcut această ieșire mai mult pentru fata ei, Eva Maria, căci locul pe care l-a ales pentru relaxare este unul magic.

ADVERTISEMENT

Fosta membră PDL în vârstă de 46 de ani a petrecut clipe frumoasă alături de familie în parcul de aventură Edenland din județul Ilfov, acolo unde Eva Maria a făcut cunoștință și cu câteva animale domestice.

Nu au fost doar cei trei la plimbare prin Balotești, căci la trupă s-a ancorat și mama blondei, Maria Veliceasa.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a scăpat de unele probleme penale (n.r.: clasarea dosarului Microsoft), pe Udrea încă o pândește trecutul pedelist. Nu a scăpat de tot de pușcărie, căci în instanță, pe rol, se află un dosar privind finanțarea campaniei electorale din anul 2009, unde fosta apropiată a lui Băsescu este judecată împreună cu jurnalistul Dan Andronic și cu fiica fostului președinte, Ioana.

Udrea este acuzată în respectivul dosar de instigare la luare de mită și spălarea banilor.  De când a revenit în țară din Costa Rica, unde a avut statut de refugiat politic, Udrea s-a ferit să dea interviuri și, deși a amenințat cu tot felul de dezvăluiri când era în America Latină, Elena tafe mâlc de luni bune. S-o fi înțeles oare cu justiția pe care a atacat-o?

ADVERTISEMENT
elena udrea
Elena Udrea, în parcul de aventuri din Balotești. Sursa foto: click.ro. Fotografie realizată de Cezar Preda