ADVERTISEMENT
News

Elena Udrea: „Am dat votul pe vechi. Ce-i nou e din ce în ce mai prost”

Autor: Adrian Ilie | 27.09.2020 | 15:44
Elena Udrea: „Am dat votul pe vechi. Ce-i nou e din ce în ce mai prost”
Elena Udrea l-a votat pe Traian Băsescu/ Foto: Hepta

Elena Udrea a anunțat că a mers să voteze, dând de înțeles că pentru postul de primar general l-a votat din nou pe Traian Băsescu, mentorul ei politic.

ADVERTISEMENT

Am votat, gata! Ce noroc să pot vota încă o dată, a câta oară în 20 de ani, cu cel mai bun! Și ce șansă pentru București și pentru România!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Într-un post-scriptum la postarea sa, fostul ministru al Dezvoltării Regionale susține că a votat „pe vechi”, întrucât timpul a arătat că noii politicieni nu sunt neapărat mai buni decât cei mai experimentați.

ADVERTISEMENT

„Cei nou e din ce în ce mai prost și mai corupt”

Am dat votul “pe vechi”. M-am săturat de tâmpenia asta, de 30 de ani încoace, să votăm “noul”. Nou nu înseamnă neapărat și mai bun. Dimpotrivă, s-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost și mai corupt…”, a conchis Udrea.

Traian Băsescu este înscris în competiție pentru funcția de primar general însă este cotat cu șanse foarte mici să obțină un al treilea mandat de primar general.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse politice citate de RomaniaTV.net, Gabriela Firea și Nicușor Dan ar avea în jur de 40% fiecare, un mic avans având candidata PSD. Traian Băsescu se află la mare distanță pe locul trei, în timp ce alţi candidaţi nu trec de 5%.

Traian Băsescu a fost primar general al Capitalei în perioada 2000-2004. În anul 2000 a obținut mandatul în două tururi, învingându-l în cel de-al doilea tur pe Sorin Oprescu, candidatul PSD, în pofida unei diferențe mari după turul I.

ADVERTISEMENT

În 2004, Băsescu a obținut al doilea mandat învingându-l pe ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoană. Traian Băsescu a obținut victoria încă din primul tur de scrutin, el depășind pragul de 50%. Actualul europarlamentar nu și-a dus mandatul până la capăt, el fiind ales după 6 luni președinte al României

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!