Life

Elena Udrea, apariție de milioane la aniversarea fiicei sale. Rochia i-a scos în evidență decolteul imens

21.09.2020 | 07:50
Elena Udrea aparitie de milioane la aniversarea fiicei sale Rochia ia scos in evidenta decolteul imens
Elena Udrea, apariție de milioane la aniversarea fiicei sale. Rochia i-a scos în evidență decolteul imens. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Elena Udrea este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru prima oară. Fostul ministru al Turismului a organizat recent o petrecere fastuoasă pentru aniversarea fiicei sale Eva Maria care a împlinit 2 ani în data de 20 septembrie.

Fostul politician nu s-a uitat la bani când a venit vorba de bucuria micuței sale, motiv pentru care evenimentul fabulos a avut loc în aer liber, cel mai probabil în curtea casei în care locuiește alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov.

ADVERTISEMENT

Blonda de la Cotroceni s-a ocupat de petrecere până la cel mai mic detaliu. Așa se face că ea și fiica sa au purtat rochii identice, cu un imprimeu cu trandafir roz. Potrivit click.ro, ținutele aparțin unui case de modă renumite și însumează peste 3.000 de euro.

Elena Udrea, decolteu amețitor la petrecerea de doi ani a fiicei sale

Așadar, și de data aceasta Elena Udrea a reușit să iasă în evidență. Rochia lungă, fără bretele, i-a pus în evidență bustul generos, așa cum se poate vedea chiar din imaginile postate pe una dintre rețelele de socializare unde comunică cu fanii.

ADVERTISEMENT

Fostul politician nu s-a oprit aici, ea și Eva Maria având același imprimeu inclusiv la încălțăminte. Blondina a încălțat pantofi albi cu trandafiri roz, în timp ce fetița a purtat sandale. Chiar și Adrian Alexandrov a fost în ton cu fetele.

Omul de afaceri în domeniul imobiliar a purtat o cămașă roz și o pereche de pantaloni albi la care a asortat niște mocani într-o nuanță de roz puțin mai închisă.

ADVERTISEMENT
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, la aniversarea de doi ani a micuței. Sursa foto: Facebook.com

Ziua de naștere a fetiței Elena Udrea a avut loc într-o grădină foarte frumoasă, unde celebra sa mamă a avut grijă să fie decoruri speciale din baloane și flori, prăjituri savuroase și o atmosferă plăcută pentru toți participanții.

Totodată, fostul ministru nu a uitat să-i ureze micuței sale un mesaj emoționant în mediul online. Pe lângă clasicul „La mulți ani!”, Elena Udrea i-a transmis fiicei sale sănătate și multă fericire.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris blonda de la Cotroceni pe Facebook.

Eva Maria, fiica fostului politician, Elena Udrea
Eva Maria, fiica fostului politician, Elena Udrea, a împlinit 2 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT