Life

Elena Udrea are un corp de invidiat. Cum a fost surprinsă pe plajă la 48 de ani

La mai bine de trei trei ani de când a născut Elena Udrea are un corp de invidiat. Aceasta a fost surprinsă în costum de baie pe litoral.
27.07.2021 | 12:10
Elena Udrea are un corp de invidiat Cum a fost surprinsa pe plaja la 48 de ani
Elena Udrea are un corp de invidiat. Cum a fost surprinsă pe plajă la 48 de ani. Sursa foto: Facebook/ Adrian Alexandrov
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă fostul politician a apărut din ce în ce mai puțin. A evitat să acorde interviuri sau să apară la emisiuni. A preferat să-și dedice tot timpul familiei.

De curând a fost surprinsă pe litoralul românesc împreună cu Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea are un corp de invidiat. Cum a fost surprinsă pe plajă la 48 de ani

Fostul ministru al Turismului petrece câteva zile alături de familie pe litoralul românesc. După o vacanță în Grecia, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au decis să se relaxeze câteva zile la mare. Aceștia sunt însoțiți și de micuța Eva Maria și de mama Elenei Udrea.

La mai bine de trei ani după ce a născut aceasta are un corp de invidiat. Fostul politician a întors toate privirile pe plajă, potrivit wowbiz.ro. Elena Udrea a purtat un costum de baie galben, cu bikini tanga. Pe deasupra și-a pus o rochie croșetată prin care i se puteau observa foarte bine formele.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu din 2016

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2016. În anul 2018 s-a născut fetița cuplului, Eva Maria.

“Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front.

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, spunea Elena Udrea în urmă cu mai multă vreme, pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul relației Adrian Alexandrov i-a fost mereu aproape fostului politician. 

“Dumnezeu a vrut ca noi să fim împreună, poate eu am fost cel care trebuia să fiu lângă Elena în momentele prin care a trecut.Elena nu era printre favoriții mei.

După ce am ajuns să avem o relație, i-am făcut această mărturisire”, spunea logodnicul Elenei Udrea, la Teo Show.

ADVERTISEMENT
Tags: