News

Elena Udrea, atacată şi ea de hackeri, după excursia cu Bica şi Topoliceanu de la Paris

Deputatul Elena Udrea a dezvăluit, vineri seară, la România TV, că a fost şi ea ţinta unui atac cibernetic, asemenea preşedintelui Traian Băsescu. Fostul ministru susţine, însă, că adresa...
09.04.2016 | 18:55
Elena Udrea atacata si ea de hackeri dupa excursia cu Bica si Topoliceanu de la Paris

Deputatul Elena Udrea a dezvăluit, vineri seară, la România TV, că a fost şi ea ţinta unui atac cibernetic, asemenea preşedintelui Traian Băsescu. Fostul ministru susţine, însă, că adresa sa de mail a fost spartă încă din septembrie 2014, înainte de izbucnirea scandalului privind excursia de la Paris în timpul căreia a fost fotografiată la cumpărături împreună cu Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu.

Elena Udrea a subliniat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că dovada faptului că a fost ţinta unui atac cibernetic a obţinut-o în momentul în care a cerut explicaţii hotelului din Paris în care a fost cazată cu privire la divulgarea unor informaţii privind factura pe care a achitat-o pentru serviciile de care a beneficiat.

“Când am contactat hotelul pentru a afla în ce condiţii au dat factura pe care eu am plătit-o acolo, mi-au reportat un mail. A fost accesată adresa mea de mail şi s-a cerut factura. A fost folosită adresa mea de mail! De pe adresa mea a fost trimisă o solicitare în septembrie 2014 către hotel în care chipurile eu ceream acea factură. Dacă nu mă arestau şi nu începea toată nebunia, probabil mergeam mai departe să fac o plângere la DIICOT să aflu cine sunt cei care şi-au permis filajul de la Paris şi să folosească adresa mea de mail ilegal. Eu am o singură adresă de mail de pe care am corespondat şi cu membrii Guvernului, şi cu preşedintele României, cu toată lumea”, a declarat Elena Udrea.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Tags: