News

Elena Udrea a anunțat când o va boteza pe Eva Maria! Evenimentul va avea loc pe 20 septembrie

04.09.2019 | 11:21
Elena Udrea a anuntat cand o va boteza pe Eva Maria Evenimentul va avea loc pe 20 septembrie
Elena Udrea a anunțat când are loc botezul micuței Eva Maria *foto: facebook

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au decis data la care vor să o boteze pe micuța Eva Maria. Astfel, copila își va primi botezul chiar pe 20 septembrie, ziua în care micuța va împlini vârsta de un an. Observator a oferit anunțul, citând surse din anturajul familiei. Cu toate acestea, cuplul Udrea – Ivanov nu a anunțat încă unde va avea loc petrecerea de botez.

Elena Udrea s-a întors în țară pentru a-și boteza fetița

Elena Udrea s-a întors în țară la începutul lunii iulie, după ce s-a întors din Costa Rica, acolo unde fugise pentru a scăpa de condamnarea în dosarul Gala Bute. La momentul întoarcerii în România, Udrea a anunțat că revenirea ei în țară nu este una temporară. Ea a afirmat că vrea să își crească fetița acasă:

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare”, a spus la acel moment Elena Udrea.

Elena Udrea a anunțat când are loc botezul micuței Eva Maria
Elena Udrea a anunțat când are loc botezul micuței Eva Maria *foto: facebook

Elena Udrea a scăpat pentru moment de condamnarea în Gala Bute

Elena Udrea a spus de mai multe ori că vrea să se întoarcă în România, după ce Înalta Curte a admis suspendarea executării pedepsei în dosarul Gala Bute și solicitatea de extrădare în numele său a fost respinsă. De asemenea, și logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a declarat că vor să aibă nunta și botezul fetiței în aceeași zi, în România.

Elena Udrea a scăpat în decembrie anul trecut de condamnarea de 6 ani primită în dosarul Gala Bute. Tot atunci a fost pus în libertate și fostul șef al Federației Române de Box, Rudel Obreja. Între timp, dosarul va fi rejudecat după legea care a modificat completul de cinci judecători.