News

Elena Udrea, dezvăluiri în premieră. Ce spune despre relaţia dintre Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă

17.05.2019 | 09:42
Elena Udrea dezvaluiri in premiera Ce spune despre relatia dintre Codruta Kovesi si Sebastian Ghita
Elena Udrea o atacă pe Laura Codruța Kovesi. Sursa foto: B1.ro

Elena Udrea nu o iartă pe Laura Codruța Kovesi. Fostul ministru al Transporturilor se află în continuare  în Costa Rica, de unde nu ezită să lanseze o serie de acuzații dure la adresa celei care candidează din postura de favorit pentru preluarea funcției de procuror-șef al Parchetului European.

Elena Udrea a vorbit despre relația dintre Kovesi și Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a declarat că a fost prezent în momentul declarației date de Victor Ponta la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în calitate de martor. Atunci, fostul premier a afirmat că Laura Codruța Kovesi era îndrăgostită de Ghiță și, pe fondul geloziei, spunea că o va aresta pe Elena Udrea. Reacția celei care a condus Ministerul Turismului vreme de 4 ani, nu a întârziat să apară.

Oau! Oau! Între 2010 si 2014 am aflat multe de la Ghiță. Îl cred. E bine să știm pentru istorie cum a fost cu Coldea si Kovesi. Se confirmă multe lucruri. Coldea dădea ordine să se aresteaze. Kovesi din frustrare, gelozie, amor propriu. O să mă gândesc mult la ce a spus dl Ghiță. Arestările arareori s-au făcut pt că erau probe. Se stabileau ținte” , a declarat Udrea la Antena 3.

Kovesi, acuzată că ar fi avut o relație amoroasă cu Sebastian Ghiță. Sursa foto: B1.ro
Kovesi, acuzată că ar fi avut o relație amoroasă cu Sebastian Ghiță. Sursa foto: B1.ro

Elena Udrea despre Kovesi: „Femeia asta avea o problemă că era frustrată”

Deși susține că nu știa de presupusa relație amoroasă dintre Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi, Elena Udrea tinde să dea crezare afirmațiilor lui Ghiță și lansează totodată acuzații dure la adresa fostei șefe a DNA, pe care o consideră principala responsabilă pentru situația sa, fiind nevoită să trăiască în Costa Rica.

Eu nici nu știam de relația de amor. Eu am fost ușor amuzată. Din frustrările, invidiile, din geloziile unei femei, eu stau acum în Costa Rica cu copilul meu, plecată departe de țară, cu o condamnare.Femeia asta avea o problemă că era frustrată, nu suporta nici măcar să mă vadă. Mai există un episod pe care nu l-am luat în serios, am crezut că generalul Coldea mă minte. În 2013, Kovesi a redeschis Dosarul Gala Bute, care nu mă privise niciodată pe mine. Ea l-a redeschis și când eu eram arestată în 2015, ea a spus că l-a redeschis, deși nu era treaba ei să-l deschidă că nu era procuror de caz.

Am avut o discuție cu Coldea și Maior în care le spuneam voi vreți să mă arestați, adică evident că încercați să faceți ceva împotriva mea și să mă arestați. Veneau oamenii și îmi spuneau lucrurile astea.. Ghiță, alții.. Iar Coldea mi-a zis atunci că Kovesi are ceva personal cu tine. Și eu am zis că nu se poate, că e o prostie, că nu sunt așa naivă să-mi imaginez că Kovesi avea ceva personal cu mine. Dar în realitate, se pare că așa era. Kovesi a avut ceva personal cu mine, ceva femeiesc, de toată jena” , a mai spus Elena Udrea.