Life

Elena Udrea, imagine de colecție alături de fiica sa. Cum s-au fotografiat cele două

Elna Udrea continuă seria fotografiilor alături de fiica sa, Eva Maria. Fostul politician s-a imortalizat alături de cea mică în dimineața de Moș Nicolae.
06.12.2021 | 13:48
Elena Udrea imagine de colectie alaturi de fiica sa Cum sau fotografiat cele doua
ADVERTISEMENT

Fostul ministru a postat pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu copilul său și al lui Adrian Alexandrov. Blondina și cea mică s-au fotografiat încă de la primele ore ale dimineții.

Elena Udrea nu a uitat de Moș Nicolae, o zi specială pentru copii, de aici și bucuria de a se poza alături de fiica sa, Eva Maria, în vârstă de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fostul politician a pregătit foarte multe dulciuri pentru micuța sa, care a venit pe lume în perioada în care se afla în Costa Rica, după ce fusese condamnată la închisoare pentru corupție.

Elena Udrea și fiica sa, amintire de Moș Nicolae. Cum a apărut fostul politician

Cea mai frumoasă perioadă din an o găsește pe Elena Udrea în România, împreună cu cei dragi, dar mai ales cu fetița sa, de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT

Și pentru că este o sărbătoare dedicată celor mici, Eva nu avea cum să nu aibă parte de cele dorite. Așa se face că micuța a primit de la Moș Nicolae foarte multe dulciuri.

Printre darurile ascunse de Sfântul Nicolae în ghetuțe se numără și fructe, dar și o trusă de make-up special concepută pentru fetițele cochete.

ADVERTISEMENT

Se pare că fiica Elenei Udrea a fost cuminte și a așteptat nerăbdătoare dimineața de 6 decembrie pentru a desface cadourile, momentul fiind imortalizat și distribuit pe Facebook.

Imaginea a adunat peste 3.700 de aprecieri și foarte multe comentarii. Internauții s-au bucurat să le vadă pe cele două împreună, așa cum se întâmplă în fiecare an de Moș Nicolae și de Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, de Moș Nicolae. Sursa foto: Facebook.com

Elena Udrea, mesaj de Sfântul Nicolae. Ce a transmis fostul politician

Fostul politician apare într-o pijama – rochie de culoare albă și foarte scurtă, în timp ce Eva are una viu colorată cu desene. Cu această ocazie vedeta a lăsat și un mesaj pentru toți cei care își sărbătoresc onomastica.

„La mulți ani, sărbătoriților zilei! Toți cei care purtați numele Sfântului Nicolae, să fiți sănătoși și fericiți!

Sper că Moș Nicolae a trecut pe la fiecare și ghetuțele tuturor au fost pline cu dulciuri în această dimineață!”, este mesajul transmis de Elena Udrea.

ADVERTISEMENT
Tags: