News

Elena Udrea, fotografiată în timp ce îi face baie fetiței sale. Ce i-au scris prietenii lui Adrian Alexandrov

24.04.2019 | 21:58
Elena Udrea, fotografiată în timp ce îi face baie fetiței sale

Elena Udrea a fost fotografiată în timp ce îi face baie fetiței sale, Eva Maria. Chiar dacă fostul ministru al Turismului pare că trece printr-o perioadă destul grea, pierzându-și speranța că își va putea creștina fetița în România, continuă să se bucure de fiecare clipă alături de ființa care i-a adus liniștea.

Elena Udrea, fotografiată în timp ce îi face baie fetiței sale, Eva Maria

Partenerul său, Adrian Alexandrov, pare să se bucure și el din plin de prezența amândurora acasă, amândoi participând la baia fetiței lor. Pentru a păstra nu numai în memorie frumosul moment, afaceristul a fotografiat clipa în care iubita sa îi făcea baie rodului iubirii lor.

De asemenea, pentru a se lăuda cu comoara sa, a postat imaginea rapid pe diferite conturi de socializare. Admiratorii din spațiul virtual au fost tare fericiți pentru că au putut vedea momentul intim. „Vaaaai!/ Săvă trăiască!/ Superbă!/ Vaaaiiiii ce frumusețe ??????/ Sa va traiasca printesa!?/ Ce fetița frumoasa ,un copil reusit ! ?/ Acum inteleg de ce e bataie pe ea, dar tot a mea e!? #minune/ Ce dulce este ??????”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Elena Udrea, fotografiată în timp ce îi face baie fetiței sale. Ce i-au scris prietenii lui Adrian Alexandrov
Fotografia pe care a postat-o Adrian Alexandrov cu fiica s, în timp ce Elena Udrea îi făcea baie

Fostul ministru al Turismului își va boteza fetița

Revenind la botez, din ultimele informații, făcute publice în mediul online, Eva Maria ar putea fi botezată de Alina Bica, cea care i-a fost aproape Elenei în perioada grea prin care a trecut, ori avocata acesteia, Laura Vicol. Cât despre locul în care ar primi creștinarea, totul este posibil. Cu mai multe detalii a venit chiar Elena Udrea, în direct la România TV.

Am tot sperat că aș putea să fac botezul acasă cu prietenii, cu familia, vom vedea. Dar va trebui să decidem într-un fel pentru că are copilul deja șapte luni, va fi greu pentru nașă să îl țină în brațe pentru că a crescut, este și greuț. Nu am văzut o biserică ortodoxă aici, dar dacă nu este, voi merge într-o biserică catolică și voi cere acceptul să îmi botez copilul”.