ADVERTISEMENT
Life

Elena Udrea împlinește 47 de ani. Cum și-a sărbătorit aniversarea

Autor: Claudiu Ilie | 26.12.2020 | 15:48
Elena Udrea împlinește 47 de ani. Cum și-a sărbătorit aniversarea
Elena Udrea și fiica sa la munte/ Foto: Facebook - Elena Udrea

Fostul ministru al Dezvoltării în guvernarea PDL, Elena Udrea, împlineşte astăzi 47 de ani. Ea își petrece aniversarea la munte, împreună cu iubitul și fiica lor.

ADVERTISEMENT

Udrea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea și fiica sa, Eva Maria, în mijlocul ninsorii.

Cu o zi înainte, fostul ministru postase imagini de la prima vizită a lui Moș Crăciun la fiica sa, care a împlinit doi ani în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Cadoul primit de Udrea de ziua ei

Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste… Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris Elena Udrea.

Cu o zi înainte postase fotografiile de la Crăciun în care apărea și iubitul ei Adrian Alexandrov.

ADVERTISEMENT

Prima întâlnire a Evei cu Moşul! A venit greu, cu sania, pentru că la munte e zăpadă. Dar chiar şi aşa, a adus multe daruri copiilor cuminţi. Crăciun fericit, tuturor!“, scria Udrea pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

După revenirea în țară, Udrea a evitat ieșirile publice sau implicarea în politică. Singura excepție notabilă a fost un interviu pe care l-a acordat, la începutul lunii octombrie, la Kanal D.

Toate acuzațiile care mi s-au adus mie pot fi aduse oricărui om politic. S-a dorit să fiu prezentată ca un politician corupt. Frustrarea mi-a trecut. Mă deranjează din ce în ce mai puțin acum (…) Eticheta pusă pentru mine ar trebui să fie pentru performanță, nu pentru corupție” spunea atunci Elena Udrea.

ADVERTISEMENT

Ea deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului.

A intrat în politică în 2004 și a fost membră a Partidului Național Liberal, Partidului Democrat Liberal și Partidului Mișcarea Populară. A fost implicată în mai multe dosare penale și a fugit în 2018 în Costa Rica.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!