ADVERTISEMENT
Life

Elena Udrea, însărcinată cu al doilea copil? Adrian Alexandrov a lămurit, în sfârșit, misterul

Autor: Dan Suta | 09.09.2020 | 12:54
Elena Udrea, însărcinată cu al doilea copil? Adrian Alexandrov a lămurit, în sfârșit, misterul
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, alături de micuța Eva. Sursa foto: spynews.ro

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează una din cele mai adorate familii din lumea mondenă de la noi, cu toate că despre fosta membră a PDL lumea nu are o părere tocmai bună atunci când e întrebată despre traiectoria sa politică.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea nu este însărcinată, dar un al doilea copil este în plan

Recent, au apărut niște zvonuri că fosta decidentă de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului din perioada Boc ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Diva politicii nu a spus nimic despre asta, lăsând zvonurile să curgă în presă, însă soțul ei, afaceristul ilfovean Adrian Alexandrov a dezmințit totul.

ADVERTISEMENT

Partenerul Elenei a spus că, deocamdată, toată atenția celor de pică asupra Evei, micuță care va împlini doi anișori pe 20 septembrie.

Alexandrov a mai declarat că amândoi iau în calcul un alt copil, dar probabil că vor mai trece cel puțin doi ani până când Udrea să dea vestea cea mare.

ADVERTISEMENT

„Elena Udrea nu este gravidă. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi”, a mărturisit Adrian Alexandrov la Antena Stars.

Pe Eva Maria a născut-o în Costa Rica, unde a fugit de justiția din România

Pe prima fetiță, Eva Maria, Udrea a născut în Costa Rica, în anul 2018, atunci când era fugită din țară din cauza dosarului Gala Bute.

ADVERTISEMENT

Fosta mână dreaptă a ex-președintelui României, Traian Băsescu, s-a refugiat în țara latino-americană acuzând autoritățile din țară că fac o presiune nedreaptă asupra ei și achesând la ideea existenței unui stat paralel.

Pe toată perioada șederii în Costa Rica, Udrea a tot amenințat că va face la un moment dat dezvăluiri despre lucrurile neștiute din culisele justiției din România, însă, după ce a revenit în țară anul trecut, vedeta nu a făcut altceva decât să se ascundă, uitând complet de amenințările pe care le anunța mai ales la adresa fostului procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

ADVERTISEMENT

Udrea este acum retrasă din zona politicii și nu se știe dacă se va întoarce vreodată în vreo funcție, văzându-și liniștită de familia ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!