News

Elena Udrea, la ceas aniversar! Ce mesaj a postat de Constantin şi Elena, din Costa Rica

21.05.2019 | 09:39
Elena Udrea le-a transmis un mesaj admiratorilor pe o rețea de socializare cu ocazia Sf Constantin și Elena. Sursă foto - Hepta

Elena Udrea nu a ratat momentul și a postat un mesaj de Constantin și Elena, tocmai din Costa Rica. Aflată la ceas aniversar, fostul ministru al turismului a ținut să le transmită „la mulți ani” tuturor celor care își serbează numele. Mai mult de atât, Udrea le-a mulțumit oamenilor care nu au uitat-o pentru urările și gândurile frumoase. Aceasta a postat încă de la primă oră mesajul pe o rețea de socializare.

Elena Udrea, la ceas aniversar!

„La multi ani celor care isi serbeaza numele astazi, de ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena! Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile frumoase!”, a scris Elena Udrea care nu are deloc parte de liniște în Costa Rica. Fostul ministru ar putea fi audiat în perioada următoare în dosarul finanțării campaniei prezidențiale din 2009 a lui Traian Băsescu. Curtea de Apel București va decide acum dacă Elena Udrea va ajunge pe mâna justiţiei din țara central-americană în acest dosar în care mai sunt implicați fiica cea mare a fostului președinte, Ioana Băsescu, dar și jurnalistul EVZ Dan Andronic.

Mai mult de atât, Elena Udrea continuă să fie prezentă și în politica din România. Deși este plecată în Costa Rica, fostul ministru îşi poartă disputele pe reţelele de socializare. Aceasta a lansat de curând o serie de acuzații dure la adresa Laurei Codruța Koveși. Totul a plecat după ce Victor Ponta a zis că fosta șefă DNA era îndrăgostită de Ghiță și, pe fondul geloziei, aceasta spunea că o va aresta pe Elena Udrea.

Udrea, ironie la adresa lui Koveși

Eu nici nu știam de relația de amor. Eu am fost ușor amuzată. Din frustrările, invidiile, din geloziile unei femei, eu stau acum în Costa Rica cu copilul meu, plecată departe de țară, cu o condamnare.Femeia asta avea o problemă că era frustrată, nu suporta nici măcar să mă vadă. Mai există un episod pe care nu l-am luat în serios, am crezut că generalul Coldea mă minte.

În 2013, Kovesi a redeschis Dosarul Gala Bute, care nu mă privise niciodată pe mine. Ea l-a redeschis și când eu eram arestată în 2015, ea a spus că l-a redeschis, deși nu era treaba ei să-l deschidă că nu era procuror de caz”, a transmis Elena Udrea din Costa Rica.