Elena Udrea, măsuri de siguranță suplimentare după extrădarea lui Radu Mazăre! Ce anunț a făcut avocatul fostului ministru

Alexandru Năstase   
în News
25/05/2019, 12:01
Elena Udrea, măsuri de siguranță suplimentare după extrădarea lui Radu Mazăre! Ce anunț a făcut avocatul fostului ministru GALERIE FOTO
Elena Udrea s-a speriat de ce a pățit Radu Mazăre în Madagascar. Sursă foto - facebook

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea și-a luat măsuri de siguranță suplimentare după extrădarea lui Radu Mazăre! Speriată de ce a pățit în Madagascar omul care a condus Constanța, Udrea a făcut acum o nouă cerere de azil politic. Cel puțin așa a anunțat iubitul ei în timp ce se afla într-un club de fițe din Capitală. Adrian Alexandrov a precizat că Udrea dorește să aibă statut de refugiat permanent, ceea ce o scutește de orice emoție.

Elena Udrea, măsuri de siguranță suplimentare după extrădarea lui Radu Mazăre!

“A mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat”, a spus Adrian Alexandrov pentru wowbiz. Acesta a fost completat chiar de avocatul Elenei Udrea care a anunțat cu exactitate ceea ce doreşte fostul ministru al Turismului. Veronel Rădulescu, omul care îi apără interesele lui Udrea a precizat că este vorba de o cerere mai veche formulată de aceasta, dar care acum a ajuns într-o nouă etapă.

„Nu e o nouă cerere, e o nouă etapă. E vorba de aceeași cerere formulată anul trecut, dar e în a patra etapă, în sensul că inițial fusese respinsă, a fost atacată această decizie la Tribunalul pentru Migrație din Costa Rica, tribunalul a restituit cererea către Comisia de Migrație pentru a fi reanalizată. Comisia din nou a respins-o, iar acum iar se desfășoară o cale de atac împotriva deciziei Comisiei de Migrație.

Elena Udrea, măsuri de siguranță suplimentare după extrădarea lui Radu Mazăre! Elena Udrea
Elena Udrea a fugit în Costa Rica. Sursă foto – facebook

 

Marcată de pățania lui Mazăre în Madagascar

A fost deja audiată Elena Udrea, urmează doar să se pronunțe tribunalul pe cererea dumneaei. Din câte știu eu, în prima parte a lunii iunie vom avea o decizie”, a declarat Veronel Rădulescu. Avocatul Elenei Udrea a recunoscut că fostul ministru al turismului a rămas marcată de ceea ce i s-a întâmplat lui Radu Mazăre în Madagascar. „Nu s-a speriat de extrădare. A fost și dumneaei marcată de modalitatea în care s-au desfășurat procedurile din Madagascar.

Din punctul meu de vedere, procedura respectivă a fost cel puțin ciudată, dacă nu atipică”. Veronel Rădulescu a adăugat însă că Elenei Udrea nu i s-ar putea întâmpla așa ceva pentru că „nu are niciun mandat de reținere, de arestare sau vreun mandat de executare a vreunei pedepse”.

Închide ×