News

Elena Udrea, mesaj emoționant de Paște! De ce s-au înfuriat oamenii: “Ne-aţi dezamăgit”

28.04.2019 | 17:38
Ce mesaj le-a transmis Elena Udrea românilor de Paște?

Mesajul de Paște al Elenei Udrea nu a fost prea bine primit de cititorii din online. Fostul ministru a primit nenumărate mesaje negative unde majoritatea o îndemnau să vină în țară “când termini banii furați.” Din păcate pentru fosta blondă a politicii, așa cum era cunoscută înainte, comentariile nu s-au oprit aici.

Elena Udrea, mesaj de Paște! Ce i-a înfuriat pe oameni?

“Paste luminos si linistit, alaturi de familie si prieteni!?, a scris iubita lui Adrian Alexandrov. Ar fi bine să vă abțineți să postați ! Să o faceți pentru prieteni . Ne-ați dezamăgit de mult!”, a fost unul dintre comentariile postării Elenei Udrea.

“Hei, Nuțica, nu dormi la ora asta? Cum sărbătorești această zi?  Când intri la pușcărie ca să închei odată munca acelor incapabili oameni de prin tribunale și parchete de a dovedi cât de penală ești?  În rest, sănătate să ai să poți duce cu succes anii după gratii.  Cu drag, Un băiat bun (nu din Costa Rica)”, a mai spus alt internaut, contrariat de mesajul Elenei Udrea din ziua de Paște.

Elena Udrea, mesaj de Paște deranjant pentru români! Ce i-a supărat pe aceștia?
Elena Udrea, mesaj de Paște deranjant pentru români! Ce i-a supărat pe aceștia?

Înalta Curte sesizează CJUE în dosarul Gala Bute

Judecătorii de la Înalta Cure au decis sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene cu trei întrebări preliminare. Judecata a fost suspedată! Procurorul DNA a pus pe 22 aprilie concluzii de sesizare a CJUE cu mai multe întrebări: “Acest caz trebuie judecat la CJUE în procedura accelerată”.

“Chestiunea de drept este necesară pentru rezolvarea litigiului. Chestiunile identificate de instanță sunt necesare, pentru că neaplicarea unei decizii CCR este considerată o abatere disciplinară. Sunt întrunite condițiile”, a declarat procurorul DNA. România, prin sistemul său judiciar, se asigură că aplicarea dreptului comunitar este realizată prin angajamentele asumate, precizează procurorul DNA. Suspendarea procesului este obligatorie, în cazul în care sesizați CJUE, potrivit dispozițiilor în vigoare”, a concluzionat procurorul.