News

Elena Udrea o susţine pe Dana Budeanu, după ce a fost dată afară de Pro TV: “Lecţia de curaj e grea”

13.11.2019 | 10:41
Elena Udrea o sustine pe Dana Budeanu dupa ce a fost data afara de Pro TV Lectia de curaj e grea
Elena Udrea o susţine pe Dana Budeanu
ADVERTISEMENT

Fostul ministru Elena Udrea o susţine pe nașa fiice sale, Dana Budeanu, după ce aceasta a fost dată afară de Pro TV, în urma unor declarații șocante la adresa asociației care a construit din donații un spital pentru copiii cu cancer!

Elena Udrea o susţine pe Dana Budeanu

Elena Udrea a distribuit o postare făcută de nașa Dana Budeanu, în care celebrul designer vestimentar vorbea despre regulile vestimentare. Dana Budeanu spunea în videoclipul respectiv că bărbații adevărați nu își dau jos sacoul sub nicio formă, atunci când se află la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a distribuit postarea cu următorul mesaj: “Lecţia de curaj e grea. Daca lectia de curaj si asumare e grea pentru unii, poate cea de stil sa le fie mai usor de invatat…Keep going, nasa!”, a scris fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Dana Budeanu este nașa de botez a fiicei lui Elena Udrea

Pro TV a renunțat la serviciile creatoarei de modă Dana Budeanu, care avea o rubrică la emisiunea matinală ”Vorbește Lumea”, după ce aceasta a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa asociaţiei ”Dăruieşte Viaţa“, care a construit din donații un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a spus însă că nu a avut niciodată contract cu Pro TV şi că nu a fost remunerată pentru rubrica sa de la „Vorbeşte Lumea“. În plus, Dana Budeanu a precizat şi că reprezentanţii Pro TV i-au cerut în prealabil să-şi ceară scuze public în legătură cu postarea ei despre asociaţa „Dăruieşte Viaţa“, care a scandalizat opinia publică.

 „Dana Budeanu nu a avut niciodată un contract cu Pro TV pentru rubrica Verdict. Nu am fost niciodată angajată la Pro TV sau remunerată pentru această rubrică. Această decizie mi-a aparţinut de la început. Rubrica am realizat-o timp de patru ani, gratis, de plăcere. Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârşit şi s-a încheiat ieri.

ADVERTISEMENT

În urma unei discuţii extrem de civilizate şi relaxate cu reprezentanţii Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuşi, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere «scuze public», în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord şi atât! Nimic mai mult!“, a scris Budeanu pe Facebook.