News

Elena Udrea, primele declarații după întoarcerea în țară. De ce s-a întors și ce are de gând cu fetița sa

Autor: Catalin Nae | 08.07.2019 | 18:42
Elena Udrea, primele declarații după întoarcerea în țară. De ce s-a întors și ce are de gând cu fetița sa
Elena Udrea, primele declarații după întoarcerea în țară. De ce s-a întors și ce are de gând cu fetița sa oto: hepta.ro

Elena Udrea s-a întors în România. Fostul ministru al Turismului a confirmat revenirea în țară și a făcut și primele declarații după ce s-a întors din Costa Rica. Ea spune că a renunțat la statutul de refugiat și spune că ce i s-a întâmplat în dosarul Gala Bute a fost o “execuție”. Fosta candidată la alegerile prezidențiale a mai prezicat și că a luat decizia de a părăsi țara pentru a putea naște în siguranță.

Elena Udrea confirmă întoarcerea în țară

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.  Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în bază legii”. a scris Udrea pe Facebook.

Ea a mai precizat și că vrea să își crească fiica în țară și să o boteze la biserica unde s-a rugat să devină mamă. “Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vina pe lume în libertate.  Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.  Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserică unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.”, a mai afirmat aceasta.

Elena Udrea spune că în dosarul său s-au comis abuzuri foto: hepta.ro

Elena Udrea: “Voi continua lupta împotriva abuzurilor care s-au făcut în cazul meu”

În ceea ce privește procesele pe care le are pe rol, Udrea spune că vrea să se apere din țară și că va continua lupta “împotriva abuzurilor” care s-au făcut în cazul său: “Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.  Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul”.

În încheierea mesajului, Elena Udrea a mulțumit tuturor pentru înțelegere și a spus că a intrat în țară prin vama Giurgiu. Ea spune că a făcut acest lucru pentru că era o variantă mai rapidă decât să aștepte o cursă spre Otopeni. “Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și va mulțumesc tuturor pentru înțelegere!  Doamne, ajută!  P.S. Am intrat în țara prin vamă Giurgiu, la oră șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a mai scris Elena Udrea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!