News

Elena Udrea, reacţie neaşteptată după moartea jurnalistului Liviu Iancu: „Mi-a povestit multe…”

29.12.2020 | 18:59
Elena Udrea reactie neasteptata dupa moartea jurnalistului Liviu Iancu Mia povestit multe
Liviu Iancu, deplâns de Elena Udrea. Foto: Facebook / Hepta
ADVERTISEMENT

Moartea jurnalistului Liviu Iancu a lăsat-o fără cuvinte și pe Elena Udrea, cea care l-a cunoscut pe Iancu în perioada în care a fost ministru al Turismului.

Politicianul și-a adus aminte de autorul cărții Xanax în momentele în care se întâlnea cu acesta și o făcea să râdă.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea s-a amuzat inclusiv pe seama pasajelor din carte care descriu experiența ei ca ministru al Turismului, fiind de părere că Iancu are un stil unic de a scrie.

Elena Udrea îl deplânge pe jurnalistul Liviu Iancu

„ Am primit o știre incredibilă, de neimaginat și atât de tristă. Jurnalistul Liviu Iancu, a murit astăzi, în urma unui infarct, la doar 45 de ani. L-am cunoscut în perioada în care am fost ministrul Turismului, el fiind acreditat la minister. Era pasionat de turism, bun cunoscător al celor care activează în această industrie mai ales; era și un povestitor inegalabil, cu un umor fabulos și cu o ironie la care greu îi putea face cineva față.
 
Cartea lui, Xanax, una dintre cele mai de succes pe piața noastră, dezvăluie experiențele lui cu diverse personalități politice sau din mediul de business, într-un mod fascinant, care te face să râzi cu lacrimi. Întâlnindu-mă cu el după ce a scris-o, mi-a povestit multe momente din timpul ministeriatului meu, care mă aveau protagonistă, despre care eu nu știam, pe care le redase parțial și în carte și, care m-au distrat copios.
 
A plecat astăzi dintre noi un om cu un caracter rar și cu un talent de a scrie inegalabil. Dumnezeu sa te aibă în paza Lui, Liviu Iancu!”, a scris Udrea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Liviu Iancu a murit la 45 de ani în urma unui infarct

Presa în jelește pe jurnalistul Liviu Iancu, decedat la 45 de ani pe 28 decembrie, în urma unui infarct. Iancu a lucrat la Mediafax și la Business Magazin, după care a trecut din 2015 la Profit.ro.