Life

Elena Udrea, revoltată după ce a aflat de permisia lui Cristian Cioacă. Ce mesaj transmite din închisoare

Elena Udrea este nemulțumită că nu-și poate vedea fiica din spatele gratiilor. Fostul ministru al Turismului este la curent și cu permisia primită de Cristian Cioacă.
04.09.2022 | 22:21
Elena Udrea revoltata dupa ce a aflat de permisia lui Cristian Cioaca Ce mesaj transmite din inchisoare
Elena Udrea, atac dur după ce a aflat de beneficiile de care are parte Cristian Cioacă. Ce o nemulțumește. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul politician se arată revoltat după ce a aflat de permisia fostului polițist condamnat pentru moartea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Ce mesaj transmite din închisoare blondina, care a ajuns după gratii din nou.

Elena Udrea, atac dur după ce a aflat de beneficiile de care are parte Cristian Cioacă. Ce o nemulțumește

Elena Udrea este nemulțumită de condițiile din închisoare și spune că este la curent cu situația lui Cristian Cioacă, care a primit a doua permisie în decurs de trei luni. Fostul polițist a fost lăsat în libertate pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

„Nu am ceva împotriva permisiei lui Cioacă, este dreptul său legal, am o problemă însă cu modul în care principiul menținerii legăturii cu familia este legiferat la noi.

Legislația privind executarea pedepselor cu închisoarea este nu doar total ineficientă, România având unul dintre cele mai mari grade de recidivă din Europa, ci și anacronică, ilogică, aberantă, în anumite prevederi, ce duce la crearea unor adevărate drame umane, drame care nu aduc nici un beneficiu societății, doar distrug vieți.

ADVERTISEMENT

La cum am spus deja, legea actuală nu face nicio diferență între un bărbat condamnat pentru omor cu premeditare, care nu are copii și o mamă condamnată pentru furt din magazine ori abuz în serviciu, eventual cu un copil mic sau mai mulți”, a scris fostul ministru pe pagina de Facebook.

Elena Udrea are o singură dorință: să-și vadă fiica

Elena Udrea a atras atenția asupra faptului că vizitele se pot face doar în condițiile în care se folosește un dispozitiv de protecție, adică un geam care separă mama de copilul ei, lucru de care se ține cont și atunci când e vorba de familia unui alt deținut.

ADVERTISEMENT

„Posibilitatea de a ieși din penitenciar pentru a te întâlni cu familia este aceeași și pentru un bărbat care merge să bea o bere cu rudele sale ca și pentru o mamă care ar vrea să îi fie alături copilului sau când este ziua lui de naștere, când merge în prima zi la grădiniță sau la școală, când are un examen important sau când are nevoie de alinarea mamei, pur și simplu.

Păstrarea și consolidarea relațiilor cu familia, evident sunt importante pentru fiecare persoană care se află în închisoare. Dar cu atât mai mult trebuie ocrotită și susținută relația unui copil cu mama sa. 

ADVERTISEMENT

Mai ales când aceasta este obligată să lipsească o perioadă de timp de lângă copil”, a mai completat Elena Udrea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT