ADVERTISEMENT
Life

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu mai formează un cuplu? Primele reacții ale afaceristului

Autor: Alexa Serdan | 08.02.2021 | 11:36
Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu mai formează un cuplu? Primele reacții ale afaceristului
Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu mai formează un cuplu? Primele reacții ale afaceristului. Sursa foto: Facebook.com

Adrian Alexandrov a pus capăt speculațiilor potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu alături de Elena Udrea (47 de ani), după ce de ziua sa de naștere nu a apărut în compania blondinei și a fiicei lor, Eva. 

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a publicat o imagine în care apare alături de copil, fără ca fostul politician să apară în cadru, motiv pentru care foarte multă lume s-a întrebat dacă nu cumva cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Ulterior, soțul Elenei Udrea a făcut primele declarații în acest sens și a precizat că nu este nimic adevărat. Adrian Alexandrov a elucidat misterul din ziua în care a împlinit 34 de ani și motivul pentru care nu a petrecut alături de familie.

ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov și Elena Udrea s-au despărțit? Ce spune omul de afaceri despre relație

„Nu, eu și Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă așteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde și locuim.

Nu facem nimic special, decât muncă și acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieșim, am evitat contactul cu oamenii și am respectat regulile.

ADVERTISEMENT

Am stat cu fetița care vorbește foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniță, dar mai așteptăm o lună – două, să fie totul în regulă.

Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a spus Adrian Alexandrov despre relația pe care o are cu Elena Udrea, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și fostul ministru al Turismului formează un cuplu de mai bine de 5 ani, povestea lor de dragoste desfășurându-se mai mult la distanță. Elena Udrea a stat o vreme în Costa Rica, unde a și adus-o pe lume pe fiica lor, Eva Maria.

Fostul politician a revenit în România în urmă cu mai bine de un an și jumătate, relația cu partenerul ei de viață consolidându-se și mai mult, chiar dacă cei doi nu au ajuns în fața altarului așa acum și-au propus la botezul micuței lor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!