News

Elena UDREA, GRAVIDĂ?! Blonda aruncă bomba anului: “Cînd îţi doreşti ceva foarte mult, se întîmplă!” Imagini FABULOASE cu iubitul blondei!

Elena Udrea, gravida?! Blonda a vorbit despre pentru prima data de la iesirea din puscarie despre sarcina si despre planurile de viitor pe care le are cu noul ei iubit! Anuntul facut de Udrea poate fi...
09.07.2015 | 00:00
Elena UDREA GRAVIDA Blonda arunca bomba anului Cind iti doresti ceva foarte mult se intimpla Imagini FABULOASE cu iubitul blondei

Elena Udrea, gravida?! Blonda a vorbit despre pentru prima data de la iesirea din puscarie despre sarcina si despre planurile de viitor pe care le are cu noul ei iubit! Anuntul facut de Udrea poate fi considerat stirea momentului in showbizz-ul din Romania.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Elena Udrea e pregatita sa devina mamica.

Elena udrea: Viata mea privata vreau sa o tin departe de subiectele pe care le dezbat public

Reporter: Stiu ca acum cativa ani va mai doreati un copil.

Elena udrea: Cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi: tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. In jurul meu vad numai familii cu copii. Familiile cu care m-am intalnit aici la mare au cate 3-4 copii. In jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie sa lucreze mai mult decat universul

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Aflata in vacanta, Elena Udrea a vorbit pentru prima data despre iubire si despre clipele grele prin care a trecut cat a stat dupa gratii.

“M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totata. Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele”, a marturisit Elena Udrea.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

In rochie lunga, de vara, cu costum de baie pe dedesubt si aranjata pana in ultimul detaliu. Asa a venit Elena udrea la intalnirea cu echipa Kanal D. De 3 saptamani, blonda se bucura de o libertatea controlata.

“Nu mi-a venit sa cred ce se intampla. Am vorbit cu persoane care au iesit din arest si imi povesteau acelasi lucru ca aud sunetul zavoarelor”, a adaugat blonda.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

In ceea ce priveste viata personala, Valentin este barbatul care a asteptat-o acasa si omul alaturi de care isi doreste sa-si intemeieze o familie.

“Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine”, a declarat Elena Udrea pentru Stirile Kanal D.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

Sursă: www.wowbiz.ro