Life

Elena, văduva lui Nelu Ploieșteanu, în lacrimi la un an de la moartea artistului: „Cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat”

Văduva lui Nelu Ploieșteanu nu-și poate reveni din durerea cauzată de moartea soțului ei. În curând se împlinește un an de la trecerea în neființă a lăutarului.
29.03.2022 | 15:47
Elena vaduva lui Nelu Ploiesteanu in lacrimi la un an de la moartea artistului Cineva trebuie sa plateasca pentru ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Cu lacrimi în ochi și cu vocea gâtuită de emoție, Elena Ploieșteanu a spus cât îi este de greu fără soțul ei, Nelu, pe care l-a pierdut în urmă cu un an din cauza Covid-19, o durere care s-a adăugat la o altă mare suferință din viața femeii, moartea fiului ei, Mihăiță, în urmă cu 4 ani.

Văduva lui Nelu Ploieșteanu face parastasul de un an pe 2 aprilie

Văduva și fiica lui Nelu Ploieșteanu au vorbit despre moartea celebrului cântăreț de muzică de petrecere în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Fata artistului, Aneta, a spus că încă nu s-a elucidat misterul morții tatălui ei, știut fiind faptul că familia lăutarului a cerut o anchetă, acuzând doctorii că nu l-au tratat corespunzător pe Nelu.

Soția lui Nelu îi va face parastasul de un an sâmbătă, pe 2 aprilie, unde îi așteaptă pe cei care i-au fost apropiați, printre care și colegii de breaslă ai lui Ploieșteanu.

ADVERTISEMENT

„Ne e greu să trăim fără el, și eu și copiii. Nu ne putem obișnui să trăim fără Nelu și fără Mihăiță. Sâmbătă se face un an de la moartea lui Nelu Ploieșteanu. El a fost iubit și va fi iubit în continuare de toată lumea. A bucurat atâtea sufletele și bucură în continuare prin muzica sa”, a spus înlăcrimată Elena Ploieșteanu la Prima TV. 

„Pe 2 aprilie fac parastas lui Nelu de un an, iar apoi lui Mihăiță pomana de 4 ani. Sunt zdrobită. Sunt căzută la pământ. Se vor ocupa copiii de tot ce trebuie. Cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat”, a adăugat văduva lui Ploieșteanu.

ADVERTISEMENT

Fiica lăutarului, acuzații grave

Prin telefon a intervenit și Aneta, fiica lui Nelu Ploieșteanu. Aceasta i-a acuzat încă o dată pe medicii de la Floreasca de malpraxis, spunând că tatăl ei putea fi salvat de la moartea dacă i se administrau medicamentele corespunzătoare la timp.

„4 medici au stat cu capul în jos și nu s-au uitat în ochii mei. Mi-a spus directorul spitalului că dacă el ar fi fost în spital, tata nu ar fi murit. În pandemie, farmacia spitalului era închisă.

ADVERTISEMENT

Să nu mă sune niciun medic, să nu o sune pe mama… Mihăiță a fost la Floreasca de multe ori internat. Puteau să ne spună, trebuie să cumpărați acest medicament, oricât de mult ar fi costat”, a spus fiica lăutarului.

 

 

ADVERTISEMENT