Video

Elev de 16 ani din Teleorman arestat după ce a agresat o profesoară! Din filmare se vede şi că tânărul a atins-o în zonele intime pe profesoară!

Un elev de 16 ani arestat după ce a agresat o profesoară! A lovit-o şi peste fund pe femeia care încerca să iasă din clasă!
08.12.2017 | 12:00
Elev de 16 ani din Teleorman arestat dupa ce a agresat o profesoara Din filmare se vede si ca tanarul a atinso in zonele intime pe profesoara
ADVERTISEMENT

Premieră pentru justiţia din România! Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a opta la şcoala generală din comuna teleormăneană Poroschia, a fost arestat preventiv, joi, într-un dosar în care este cercetat pentru agresarea unei profesoare. Imaginile filmate în clasă au ajuns pe Internet, dar şi la procurori. Pe inaginile înregistrate de colegii elevului se vede cum profesoara este bruscată, iar copiii îi interzic să iasă din clasă, deşi femeia încearcă de mai multe ori sp părăsească clasa. Mai mult, unul dintre elevi o şi loveşte pe femeie de mai multe ori peste fund!

Judecătoria Alexandria a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii publice. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la tribunalul Teleorman, dar este executorie.

ADVERTISEMENT

Elev de 16 ani arestat după ce a agresat o profesoară! Alţi doi elevi de 14 ani sunt cercetaţi în stare de libertate

Agresorul fusese reţinut de poliţişti în urmă cu o zi, în acelaşi dosar fiind cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni, alţi doi colegi de clasă, ambii în vârstă de 14 ani. Incidentul în care o profesoară a fost agresată de elevi în clasă, în timpul unei ore de curs, este cercetat şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman. Reprezentanţii instituţiei au anunţat că, în funcţie de concluziile verificărilor, ancheta administrativă s-ar putea finaliza cu scăderea notei la purtare pentru elevii implicaţi.

ADVERTISEMENT

Anchetele în acest caz au început după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare în care o profesoară este lovită şi înjurată de mai mulţi elevi, care blochează uşa şi nu îi permit să părăsească sala de clasă. În urma verificărilor s-a stabilit că incidentul s-a produs la şcoala din comuna Poroschia, victima abuzurilor fiind o profesoară debutantă, care predă disciplina Cultură civică.