News

Elev din Brașov, snopit în bătaie de un profesor. Copilul a fost bătut până a făcut pe el. “Nu mai doarme noaptea, mi l-a nenorocit!”

20.11.2019 | 11:37
Elevul a fost bătut rău de tot de profesor. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un elev din Brașov a fost snopit în bătaie de un profesor de geografie. Totul s-a întâmplat într-o școală din Săcele și întâmplarea a fost povestită chiar de tatăl copilului. Părintele spune că dascălul l-a bătut pe acesta până când a făcut pe el. Scandalul s-a petrecut într-o pauză, moment în care copilul a văzut un câine intrat în curtea școlii și a aruncat în el cu un ghemotoc de hârtie. Părintele elevului spune că profesorul s-a supărat rău de tot când a văzut acest lucru și s-a dus glonț ca să-l lovească

Elev din Brașov, snopit în bătaie de un profesor

Bărbatul afirmă că după bătaia încasată, pe elev îl doare capul, are coșmaruri și nu mai doarme noaptea. Mai mult de atât, tatăl este nemulțumit și de atitudinea directorului școlii pe care o consideră pur și simplu necorespunzătoare. Acesta se gândește acum să depună plângere la Poliție pentru a-l da pe profesor în judecată. Potrivit presei locale, care a tratat pe larg subiectul, directorul școlii spune că tatăl nu a făcut plângere și a crezut că s-a împăcat cu profesorul.

ADVERTISEMENT

„L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei de Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist”, a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatăl copilului bătut. ”Copilul meu nu este deloc bine”, a mai adăugat acesta.

Copilul a fost bătut până a făcut pe el

Mai mult de atât, tatăl a explicat că are acasă câini şi alte animale, iar copilul este obişnuit cu ele, motiv pentru care nu crede că ar fi lovit câinele cu piciorul. Copilul a fost dus la Medicina Legală pentru expertiză, familia fiind hotărâtă să depună plângere împotriva profesorului. O anchetă a fost deschisă în cele din urmă şi la nivelul conducerii unităţii de învăţământ din Săcele, la Liceul Teoretic George Moroianu.

ADVERTISEMENT

De altfel, săptămâna viitoare, cazul va fi analizat în comisia școlii, care va decide ce măsuri vor fi luate.

 

 

Tags: