News

Video. Un elev, la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, sub ochii unui polițist local. “A stat și s-a uitat în continuare”

O tragedie a fost evitată în ultimul moment, în Baia Mare. Un elev a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, sub ochii unui polițist local
28.01.2022 | 18:02
Video Un elev la un pas sa fie spulberat pe trecerea de pietoni sub ochii unui politist local A stat si sa uitat in continuare
ADVERTISEMENT

Un elev din Baia Mare a fost la un pas să fie spulberat chiar pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat sub ochii unui polițist local, care nu a avut nicio reacție.

Un elev, la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, sub ochii unui polițist local

O tragedie a fost la un pas să se întâmple vineri dimineață, 28 ianuarie, pe o stradă din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Un elev care trecea regulamentar marcajul pietonal a evitat în ultimul moment să fie spulberat de un șofer vitezoman.

După cum se poate observa din acest filmuleț, publicat în presa locală, un șofer a oprit la trecerea de pietoni, însă un alt participant la trafic, șoferul unei mașini de teren, a depășit cu viteză autoturismul oprit.

ADVERTISEMENT

Imaginile terifiante au fost surprinse de o cameră de bord montată pe mașina celui care a acordat prioritate copilului. Șoferul a precizat că data și ora afișate de cameră nu erau setate.

Întreaga întâmplare a avut loc în fața Liceului de Arte din oraș.

Un polițist local a asistat la întreaga scenă

În filmarea care a surprins întreaga scenă, se poate vedea că un polițist local a fost martor la tragedia care putea să aibă loc vineri dimineață.

ADVERTISEMENT

Copilul a avut spirit de observație și s-a ferit la timp de șoferul inconștient. De frică, s-a întors înapoi lângă polițistul care se afla lângă zebră.

De abia după ce a trecut un utilaj de deszăpezire, polițistul l-a lăsat pe băiat să traverseze.

ADVERTISEMENT

Cu toate că putea să aibă loc un grav accident rutier, omul legii nu s-a gândit să rețină numărul de înmatriculare al conducătorului auto vitezoman, șoferul continuându-și drumul ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Bărbatul care a surprins întreaga scenă chiar l-a întrebat pe polițistul local de ce nu a făcut nimic, însă omul legii ar fi ridicat din umeri.

Ce spune tatăl elevului care a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni

Tatăl copilului, care este și primar al orașului maramureșean Cavnic, a avut o reacție dură în ceea ce-l privește pe polițistul aflat la locul incidentului.

Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe.

Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru”, a declarat Vladimir Petruț.

ADVERTISEMENT