News

Elev din județul Mehedinți, bătut în curtea liceului de familia unui coleg. Copilul a ajuns la spital cu răni grave

Un elev de 15 ani din județul Mehedinți a ajuns la spital cu răni grave. Copilul a fost bătut în curtea liceului de familia unui coleg cu care care intrase în conflict.
10.12.2021 | 09:37
Elev din judetul Mehedinti batut in curtea liceului de familia unui coleg Copilul a ajuns la spital cu rani grave
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav produs în curtea unui liceu din orașul Drobeta-Turnu Severin (județul Mehedinți).  Un elev de doar 15 ani a fost bătut în incinta unității de învățământ de părinții și fratele unui coleg cu care avusese anterior un conflict.

În urma agresiunilor la care a fost supus, minorul s-a ales cu răni grave și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Un elev de 15 ani din Mehedinți a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost bătut de familia unui coleg

Incidentul din Mehedinți a avut ca punct de pornire un conflict iscat în curtea liceului. Astfel, în timpul unei pauze, elevul de 15 ani și un altul de 17 ani s-au certat.

Cel mai mare ar fi fost agresat fizic de colegul mai mic. Drept urmare, adolescentul și-a chemat familia în ajutor.

ADVERTISEMENT

La liceu au ajuns părinții și fratele băiatului de 17 ani. Aceștia au trecut de portar și s-au dus direct pe terenul de sport, unde știau că se află elevul de 15 ani.

Aceștia au început să-l lovească pe copil și s-au oprit doar după intervenția cadrelor didactice. În urma agresiunii, copilul de 15 ani s-a ales cu răni grave și a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

”Elevul era conștient, cooperant. În schimb, a prezentat un traumatism cranio-cerebral și cranio-facial, cu multiple leziuni la nivelul feței, la nivelul ochiului, cu fractură de oase nazale, cu mică deplasare.

A rămas internat sub supraveghere”, a declarat Elena Bololoi, director medical la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, scrie Digi24.

ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost reținute în urma conflictului de la liceul din Drobeta-Turnu Severin

În urma incidentului de la liceul din Drobeta-Turnu Severin, tatăl, fratele și mama elevului de 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru lovire și alte violențe.

”Au profitat de pauză și au intrat, pur și simplu, forțat. Am văzut pe camere. Au știut unde se află copilul, că s-au dus direct în locul unde s-a aflat și au acționat. Sunt anchete în desfășurare.

Avem și noi în paralel o anchetă și vom lua măsurile necesare cu toți cei implicați, atât elevi cât și personal”, a declarat Cristina Drăghescu, directorul Colegiului Tehnic ”Decebal”, unitatea școlară unde s-a petrecut evenimentul.

ADVERTISEMENT