News

Elevă bătută de o colegă de liceu şi filmată de tatăl agresoarei. Polițiștii care au intervenit, cercetați disciplinar

Un caz grav a fost raportat, recent, în Arad. O elevă de 15 ani a fost bătută de o colegă de liceu. Polițiștii care au intervenit să aplaneze cazul sunt cercetați disciplinar.
05.10.2022 | 13:51
Eleva batuta de o colega de liceu si filmata de tatal agresoarei Politistii care au intervenit cercetati disciplinar
Elevă de 15 ani, bătută de o colegă de liceu. Incidentul din Arad, filmat de tatăl vitreg al agresoarei. Sursa foto: aradon.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou caz grav de violență între adolescentele din România a fost raportat, la finele lunii septembrie, în județul Arad.

Elevă de 15 ani, bătută de o colegă de liceu. Incidentul din Arad, filmat de tatăl vitreg al agresoarei

O elevă de 15 ani a unui liceu din Arad a primit o bătaie cruntă de la o colegă mai mare, în vârstă de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Presa locală explică cum au decurs evenimentele din vestul țării. Publicația Aradon scrie că fata de 15 ani rămânea câteodată peste noapte în casa colegei de 17 ani.

Agresiunea ar fi avut loc în casa acesteia. Ea și-a chemat victima sub pretextul de a-i oferi haine, însă, odată ajunsă acolo, fata de 15 ani a fost supusă unei bătăi crâncene cu pumnii și picioarele. Întreaga scenă a fost filmată de tatăl vitreg al agresoarei.

ADVERTISEMENT

Imaginile video au fost publicate de cei de la Aradon. În videoclip se vede cum agresoarea o lovește cu capul de teracotă, apoi îi dă pumni în cap fetei mai mici.

Nu mai da așa! Mă omori!”, este reacția victimei. Apoi, agresoarea o pune jos, o lovește cu piciorul și o trage de păr: ”Vezi că am fost bună cu tine până acuma”.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care au intervenit la caz, cercetați disciplinar

Potrivit sursei citate, deși cazul a ajuns rapid în atenția Poliției, timp de o săptămână, nu s-a luat nicio măsură.

Acum, IPJ Arad precizează că doi poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru că acest caz nu a fost gestionat corespunzător încă de la sesizare.

ADVERTISEMENT

”Cu privire la speţa în cauză, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului desemnat cu verificările şi cercetările în acest caz precum şi a şefului acestuia. Ca primă măsură, a fost dispusă încetarea împuternicirii şefului Biroului de ordine publică Arad”, a spus purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, Claudia Iuga, conform Agerpres.

Fata de 17 ani acuzată de agresiune şi tatăl său, care fuseseră inițial reţinuţi pentru 24 de ore, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ambii sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe.

ADVERTISEMENT