News

Elevă de 18 ani, împușcată mortal la câteva ore după ceremonia de absolvire a liceului. Tragedia, produsă în SUA

Tragedie în SUA. O tânără elevă de 18 ani a fost împușcată mortal la câteva ore după festivitatea de absolvire a liceului.
04.06.2021 | 16:38
Eleva de 18 ani impuscata mortal la cateva ore dupa ceremonia de absolvire a liceului Tragedia produsa in SUA
ADVERTISEMENT

Zi de doliu în orașul Jackson, Capitala statului american Mississippi. O elevă de 18 ani a fost împușcată mortal la câteva ore după ce a participat la festivitatea de absolvire a liceului.

Pentru Kennedy Hobbs, tânăra din Jackson, ziua absolvirii părea să fie una perfectă. Extrem de fericită, aceasta a urcat pe scenă pentru a-și primi distincția absolvirii liceului.

ADVERTISEMENT

În loc să înceapă o nouă etapă a vieții, pentru elevă avea să urmeze un sfârșit tragic, curmat într-o benzinărie din oraș.

Elevă de 18 ani din SUA, împușcată mortal la câteva ore după ceremonia de absolvire a liceului

Tragedia din Mississippi a avut loc marți. În prima parte a zilei, Kennedy Hobbs, alături de colegi și cadrele didactice de la la liceul ”Jackson Public School” au luat parte la o fastuoasă ceremonie de absolvire.

ADVERTISEMENT

Ascensiunea tinerei către o nouă fază a vieții a fost stopată câteva ore mai târziu. La o benzinărie Texaco din oraș, eleva a fost împușcată mortal. Trei gloanțe i-au nimerit corpul tinerei.

Aceasta a murit la fața locului chiar înainte de ora 23:00, a declarat Sam Brown, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Jackson, conform NBC News.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fugit înainte de sosirea poliției, a mai spus Brown. Încă nu se știe dacă tânăra l-a cunoscut sau nu pe autorul crimei.

Moartea tinerei de 18 ani, care era fiica unui membru al facultății din district, a umbrit oarecum ceremoniile de final de an școlar planificate pentru săptămâna în curs. Orașul găzduia ceremoniile de absolvire la cele 7 licee din zonă, după un an marcat de problemele aduse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Locul decesului elevei, împânzit cu baloane

Benzinăria unde a fost ucisă tânăra Kennedy Hobbs a fost împodobită cu mai multe baloane, în memoria tinerei decedate.

Elevă de 18 ani din SUA, împușcată mortal. Sursa foto: Twitter

Anchetatorii au cerut deja toate înregistrările camerelor de luat vederi din zonă pentru a aflat mai multe detalii despre atacator.

Record de crime în 2020 în Capitala statului Mississippi

Jakcson, Capitala statului Mississippi a înregistrat un număr record de crime în 2020: 130, la o populație de aproximativ 161.000 de locuitori.

În 2021, sunt șanse mari ca recordul să fie doborât. La sfârșitul lunii aprilie, 50 de persoane fuseseră ucise în Jackson.

ADVERTISEMENT
Tags: