News

Eleva de nota 10 de la BAC acuză Guvernul: „Nu mai îmi sunați părinții să îi convingeți să îmi închidă gura”

30.08.2020 | 16:15
Eleva de nota 10 de la BAC acuza Guvernul Nu mai imi sunati parintii sa ii convingeti sa imi inchida gura
ADVERTISEMENT

Antonia Pup, eleva care a luat nota 10 la Bacalaureat, ceartă din nou Guvernul. Tânăra susține că persoane aflate la putere au încercat să îi amenințe parintii, după ce fata a acuzat pe facebook Guvernul pentru problemele din învățământ.

Eleva, care a luat nota maximă la examen, este eligibilă pentru premiul în bani care va fi oferit de Guvern. Fata a transmis pe pagina ei de socializare că nu o să ia banii. Antonia Pup a acuzat Guvernul că tratează cu ignoranță probleme reale din educație dar dă bani la startul campaniei electorale.

ADVERTISEMENT

Acum, Antonia, susține că părinții ei sunt amenințați de oameni de la putere. Tatăl ei lucrează la o instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei. Acesta se pare că ar fi fost certat pentru că fata lui strică imaginea Guvernului.

 Eleva de 10 critică dur Guvernul: ”Voi puteți să vă mai uitați în oglindă”

”Dacă părinții mei lucrează la stat, iar eu mă iau de Guvern, asta înseamnă că trebuie să accept ca ei să fie trași la răspundere pentru cum aleg eu să mă poziționez în raport cu Executivul? Tatăl meu a fost atenționat asupra ultimei mele postări și aparent unii dintre dumneavoastră susțineți cu tărie că gestul meu a fost arogant și că pe mine mă dau banii afară din casă. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este ca părinții mei să fie afectați de cele spuse de mine”, a afirmat eleva pe facebook.

ADVERTISEMENT

Antonia Pup a continuat să critice persoanele aflate la conducere pentru neglijențele din sistemul de învățământ.

”Guvernul nu asigură un minim de resurse igienico-sanitare pentru elevii dezavantajați, în plină pandemie. Voi puteți să vă mai uitați în oglindă când știți că acei copii nu au ce mânca de pe o zi pe alta și voi le vorbiți despre platforme educaționale online? Ați făcut prea puțin pentru acei copii, din martie până acum, ca să mă faceți să cred că acei bani nu sunt murdari de iresponsabilitate”, a adăugat Antonia Pup.

ADVERTISEMENT

Tânăra este revoltată că gestul ei a ajuns să îi afecteze familia, iar la finalul postării are și un mesaj pentru toți părinții.

”Persoanele aflate acum la putere încearcă să îmi caute părinții prin diferite forme de contact, direct sau indirect, ca să îi tragă la răspundere pentru faptele mele. Nu mai îmi sunați părinții să îi convingeți să îmi închidă gura, să încercați să îi amenințați sau să îi faceți pe ei să sufere din cauză că la mine nu ați ajuns. Nu aveți niciun drept să dați în părinții mei, care nu ar trebui trași la răspundere pentru faptele mele”, a scris eleva.

ADVERTISEMENT

”Tuturor părinților din România: nu plecați capul, aveți încredere în copiii voștri, vorbiți-le despre principii și valori, lăsați-i să-și ducă lupta lor, așa cum ai mei părinți m-au lăsat să îmi duc lupta mea”, a concluzionat Antonia Pup.

 

ADVERTISEMENT
Tags: