News

Elevă din Râmnicu Vâlcea, violată de patru tinere. Tânăra a fost drogată și sechestrată

Caz revoltător la Râmnicu Vâlcea, acolo unde o elevă a fost drogată, sechestrată și violată de mai multe fete, la o petrecere.
13.05.2023 | 15:21
Eleva din Ramnicu Valcea violata de patru tinere Tanara a fost drogata si sechestrata
O tânără de 15 ani a fost violată la o petrecere de alte patru fete / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Victima are doar 15 ani și este elevă la un liceu din localitate. La sfârșitul lunii aprilie, ea a mers la o petrecere într-un club, acolo unde distracția avea să se transforme într-un adevărat coșmar.

Printre agresoare se află și o minoră

Potrivit anchetatorilor, fata ar fi fost drogată cu o combinație de mai multe narcotice, printre care și celebrul ”drog al violului”.

ADVERTISEMENT

Din club, tânăra a ajuns într-un apartament din oraș, unde a fost ținută cu forța, și violată. Din cauza substanțelor ingerate, eleva nu a avut capacitatea de a se împotrivi abuzurilor la care a fost supusă.

Un detaliu șocant este că victima a fost agresată de patru femei, dintre care una minoră. Nu este clar dacă agresoarele își cunoșteau victima sau care a fost motivația unei fapte de o asemenea cruzime.

ADVERTISEMENT

Familia fetei s-a mutat din oraș

Cert este că, la câteva ore după ce a scăpat, fata le-a povestit părinților coșmarul prin care au trecut, iar aceștia au sesizat imediat poliția. Agresoarele au fost reținute și plasate în arest preventiv, însă au contestat decizia. Chiar și așa, anchetatorii s-au declarat șocați de detaliile acestei povești.

Potrivit Antena 3, șocul prin care a trecut victima nu a putut fi depășit, astfel încât familia acesteia a decis să se mute din oraș, din cauza celor întâmplate.

ADVERTISEMENT

Ultimul caz asemănător, în urmă cu doi ani

Cazurile în care femeile devin prădători sexuali sunt destul de rare, și se petrec fie din răzbunare, fie pentru ca victima să fie umilită. În urmă cu doi ani, o tânără din Ploiești a fost răpită și sechestrată de două femei.

Ulterior, ea a fost amenințată de agresoare și forțată să întrețină relații sexuale cu mai mulți prieteni ai acestora. Victima avea 18 ani și făcea parte din anturajul agresoarelor ei.

ADVERTISEMENT

Acestea au ademenit partea vătămată într-un apartament, sub pretextul unei petreceri, după care au imobilizat-o și i-au invitat pe toți participanții la petrecere să o violeze.

ADVERTISEMENT