News

Elevă din Târgu-Jiu, tentativă de sinucidere la școală. S-a aruncat de la etaj de față cu profesoara

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a anunțat că o elevă din Târgu-Jiu a avut o tentativă de sinucidere în timp ce era la școală. Aceasta s-a aruncat de la etaj de față cu profesoara
17.01.2022 | 14:24
Eleva din TarguJiu tentativa de sinucidere la scoala Sa aruncat de la etaj de fata cu profesoara
O elevă a Liceului Tehnologic Nr.2 din Târgu-Jiu a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etaj. sursă foto: Facebook/Colegiul Tehnic Numarul 2 Tg-Jiu
ADVERTISEMENT

O situație neașteptată, care se putea încheia tragic, s-a întâmplat la un liceu din Târgu-Jiu. O elevă a avut o tentativă de sinucidere în timp ce era la școală. Potrivit polițiștilor, aceasta s-a aruncat de la etaj de față cu profesoara și cu colegii.

Elevă din Târgu-Jiu, tentativă de sinucidere la școală. S-a aruncat de la etaj de față cu profesoara

O adolescentă în vârstă de 15 ani a încercat să își pună capăt zilelor, în momentul în care a aflat că îi va fi scăzută nota la purtare.

ADVERTISEMENT

În primă fază, aceasta a început să se certe cu diriginta, deoarece nu înțelegea de ce i-a trecut nota 4 la purtare.

Apoi, fata ar fi devenit violentă în limbaj, descărcându-și furia pe cei din jur.

După ce ar fi adresat injurii la adresa dirigintei și a conducerii școlii, cuprinsă de disperare, aceasta a sărit de la etaj, spre șocul tuturor.

ADVERTISEMENT

Evenimentul, care se putea transforma într-o tragedie, a avut loc la Liceul Tehnologic Nr.2 din Târgu-Jiu.

Eleva care a sărit de la etaj, în afara oricărui pericol

Adolescenta în vârstă de 15 ani, care s-a urcat pe pervaz și a sărit de la primul etaj al liceului în care învață, se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Aceasta a aterizat pe iarbă și nu a pățit nimic grav.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat că eleva nu a suferit leziuni.

După incident, fata s-a reîntors în clasă.

Conducerea școlii a sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a o consilia pe elevă și, în caz de necesitate, și pe colegii ei, care au fost martori la întreaga scenă.

Din ultimele informații, adolescenta a beneficiat de consiliere și înainte de incident, deoarece ar fi avut anumite probleme de comportament și cu un an în urmă.

ADVERTISEMENT

Ce spun oamenii legii

La locul incidentului au ajuns și echipaje de la Poliţia Municipiului Târgu Jiu și de la Biroul de Siguranță Școlară.

“Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT