News

Eleve de la o școală din Giurgiu, tăiate pe brațe cu lama unei ascuţitori. S-ar fi inspirat din filmulețe de pe TikTok

Trei eleve de la o școală din Giurgiu au ajuns în atenția medicilor, tăiate fiind cu lama unei ascuțitori. S-ar fi inspirat din filmulețe de pe TikTok.
30.03.2023 | 19:28
Eleve de la o scoala din Giurgiu taiate pe brate cu lama unei ascutitori Sar fi inspirat din filmulete de pe TikTok
Eleve de la o școală din Giurgiu, tăiate pe braţe cu lama unei ascuţitori, după ce au urmărit clipuri pe TikTok. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Trei eleve de la o şcoală din Giurgiu au ajuns la cabinetul medical al unității, tăiate pe braţe cu lama unei ascuţitori. Spun că au comis acest gest după ce au urmărit mai multe filmulețe pe internet.

Eleve de la o școală din Giurgiu, tăiate pe braţe cu lama unei ascuţitori, după ce au urmărit clipuri pe TikTok

Rețelele de socializare continuă să fie sursa unor comportamente periculoase în rândul copiilor. Trei fete de clasa a VI-a din Giurgiu s-au tăiat pe mâini cu lama unei ascuțitori. Au comis acest gest în urma unei provocări venită pe rețelele de social media.

ADVERTISEMENT

Cazul a avut loc miercuri, 29 martie. Totul s-a petrecut în timpul unei pauze, într-o şcoală gimnazială din municipiul din sudul țării. Într-o primă fază, reprezentaţii şcolii au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare. La scurt timp, a fost  identificată şi o a treia copilă. Toate sunt eleve din clasa a VI-a.

Întrebate de ce au recurs la această faptă periculoasă, fetele au spus că inspirația le-a venit după ce au urmărit mai multe filmuleţe pe rețelele TikTok şi Instagram, extrem de populare în rândul tinerilor.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Geta Stănescu, rănile pe care şi le-au provocat cele trei eleve sunt superficiale. Imediat după ce au primit îngrijiri la cabinetul medical al școlii, fetele s-au întors la cursuri, notează Observator News.

Conducerea şcolii a anunţat părinții, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a mai spus oficialul IŞJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Incident grav la o altă școală din Giurgiu, în urmă cu o săptămână

Cazul din prezent vine la doar o săptămână distanță după un alt incident grav la o școală din Giurgiu. Pe 22 martie, o femeie în vârstă de 47 de ani a intrat într-o școală din localitatea Frățești şi a lovit două eleve, cu vârsta de 12 ani.

În urma acestui gest, femeia a fost reţinută pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Agresiunea ar fi avut la bază o serie de neînţelegeri mai vechi. Agresoarea este mama unui alt elev.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi telefonic de către un reprezentant al unei şcolii gimnaziale din localitatea Frăteşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie. Agenții s-au deplasat la fața locului.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că în ziua de 22 martie 2023, în intervalul orar 15,00-16,00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti. Aceasta ar fi agresat fizic două eleve, ambele cu vârste de 12 ani. A aplicat lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a anunțat, vineri, IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT