News

O profesoară și-a rănit elevele. A vrut să le taie unghiile. Video

Scene de-a dreptul revoltătoare în Constanța. O profesoară și-a rănit elevele în momentul în care a încercat să le taie unghiile. Cadrul didactic a fost exclus din liceul la care preda.
15.12.2021 | 17:41
O profesoara sia ranit elevele A vrut sa le taie unghiile Video
Scene revoltătoare în Constanța. O profesoară le-a tăiat unghiile elevelor. Unele au fost rănite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene de-a dreptul revoltătoare petrecute în această săptămână în Constanța. Mai multe fete de liceu au trecut prin clipe de coșmar în timp ce se aflau la ora de practică într-un magazin alimentar.

Profesoara care le însoțea a constatat că acestea aveau unghiile prea mari și s-a gândit să ia atitudine. Cadrul didactic a fost filmat când le taie unghiile elevelor cu o foarfecă de croitorie. Multe dintre fete au fost rănite.

ADVERTISEMENT

În acest incident au fost implicate eleve de clasa a X-a de la Colegiul Comercial Carol I din municipiul de la malul Mării. Întâmplarea a fost semnalată conducerii unităţii de către părinţii elevelor.

Scene revoltătoare în Constanța. O profesoară le-a tăiat unghiile elevelor. Unele au fost rănite

Din primele informații, scenele s-au petrecut într-un magazin alimentar din Constanța. Profesoara care le însoțea la ora de practică pe eleve s-a enervat pe motiv că o parte din acestea au venit cu unghiile prea mari.

ADVERTISEMENT

Cadrul didactic nu a ezitat și a luat o decizie extremă. A pus mâna pe o foarfecă și a început să taie unghiile fetelor cu forța. Din cauza faptului că unele unghii au fost tăiate mult prea scurt, degetele fetelor au fost rănite până le-a dat sângele, scrie Ziua Constanța

Incidentul din Constanța a avut loc la începutul acestei săptămâni. Ulterior, imaginile au ajuns la conducerea unităţii de învăţământ, dar şi la Inspectoratul Şcolar din Constanța.

ADVERTISEMENT

Inspectorul Școlar: ”Mi se pare un gest lipsit de umanitate”

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Sorin Mihai, a declarat în presa locală că imediat după ce a aflat de întâmplare s-a asigurat că profesoara nu mai predă în această școală. În opinia oficialului ISJ, gestul făcut de profesoară este ”lipsit de umanitate”.

”În primul rând, m-am asigurat că respectivul cadru didactic, care era angajat la plata cu ora, nu mai predă vreo oră în școală. Ceea ce s-a întâmplat de ieri.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, am solicitat ca în cel mai scurt timp să ne fie comunicat rezultatul anchetei disciplinare.

Mi se pare un gest lipsit de umanitate să intervii, nu era rolul dumneaei şi nu se poate să intervină în acest sens”, a afirmat Sorin Mihai.

ADVERTISEMENT
Tags: