News

Doi elevi din Rădăuți, înjunghiați de un coleg în oraș. Agresorul a fost reținut de Poliție

Incident grav în Rădăuți. Doi elevi de liceu au fost înjunghiați de un coleg în oraș. Agresorul a fost reținut de Poliție pentru următoarele 24 de ore.
26.01.2022 | 23:27
Doi elevi din Radauti injunghiati de un coleg in oras Agresorul a fost retinut de Politie
ADVERTISEMENT

Doi elevi de clasa a XI-a care învață la Colegiul Tehnic Rădăuți au fost înjunghiați miercuri de un coleg. Incidentul a avut ca punct de plecare un conflict spontan.

Din fericire, cei doi copii, de 17 și 18 ani, sunt în afara oricărui pericol. Ei au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Agresorul, un coleg al acestora, a fugit după atac, dar a fost prins în cele din urmă de Poliție și reținut pentru 24 de ore.

Doi elevi au fost înjunghiați în fața unei cafenele din Rădăuți. Autorul, un coleg al acestora, a fost reținut

Din informațiile IPJ Suceava, în cursul zilei de miercuri, 4 elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Rădăuți au mers la o unitate de alimentație publică din oraș, iar acolo s-a iscat un conflict spontan.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia, în vârstă de 18 ani, i-a lovit cu un cuțit pe doi dintre colegii săi, cu vârste de 17, respectiv 18 ani. Aceștia au suferit răni, însă nu de natură să le pună viața în pericol, mai anunță autoritățile, citate de Agerpres.

Tânărul de 18 ani a suferit o plagă înțepat-tăiată cu hemopneumotorax drept, contuzii și echimoze faciale. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Celălalt, de 17 ani, a suferit o plagă înțepata în zona axilei dreapta, fiind evaluat medical la Spitalul Municipal Rădăuți.

După acest incident, agresorul a fugit, dar a fost prins în cele din urmă. Echipajele deplasate în zonă după un apel la 112 la Poliția Municipiului Rădăuți l-au identificat la aproximativ un sfert de oră de la sesizare și l-au preluat în custodie pentru a-l audia.

ADVERTISEMENT

După ce au demarat cercetările în zona atacului, polițiștii au găsit şi cuţitul folosit la agresiune.

Din informațiile purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, în acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar după stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului se vor dispune şi măsuri procesuale faţă de autor.

Un caz similar, raportat săptămâna trecută în Timișoara

În urmă cu exact o săptămână, un caz asemănător s-a petrecut în Timișoara. Un elev de 17 ani fost înjunghiat, miercuri trecută, în zona centrală a orașului. Autoarea ar fi o fată de vârstă similară, elevă și ea la un liceu din oraș.

Elevul rănit a fost preluat cu ambulanţa şi dus la spital, de urgenţă, cu plagă în zona pieptului. Medicii au spus atunci că starea lui este stabilă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au demarat căutări pentru a-i găsi cei doi agresori.

Ulterior, agresoarea a fost găsită și ridicată de poliție chiar de la ore, de la un alt liceu din Timișoara.

ADVERTISEMENT
Tags: