Fotbal intern

DINAMO. Gestul lui Elias după ce a fost scos din stadion de jandarmi

DINAMO. Elias Bucurică, liderul galeriei ”câinilor”, a pătruns pe teren în timpul derby-ului (vezi detalii). A fost prins de către oamenii de ordine, jandarmii l-au scos apoi din stadion şi...
03.04.2017 | 15:00
DINAMO Gestul lui Elias dupa ce a fost scos din stadion de jandarmi

DINAMO. Elias Bucurică, liderul galeriei ”câinilor”, a pătruns pe teren în timpul derby-ului (vezi detalii). A fost prins de către oamenii de ordine, jandarmii l-au scos apoi din stadion şi l-au amendat. Acelaşi lucru s-a întâmplat cu fratele său, care sărise şi el în teren.

DINAMO. Un an de interdicţie pe orice stadion a primit Elias Bucurică şi o amendă de 2.000 de lei a fost ”recompensa” pentru liderul galeriei, pentru gestul făcut în timpul derby-ului.

DINAMO. ”A făcut-o pentru stadion!”

Bucurică a fost însoţit în afara stadionului şi de doi membri ai galeriei, care au fost martori la discuţiile pe care acesta le-a avut cu oamenii legii. Cei trei nu au mai intrat pe stadion şi au aşteptat finalul meciului şi întâlnirea cu jucătorii lui Cosmin Contra.

DINAMO. Astfel, aceştia şi-au găsit locul lângă autocarul lui Dinamo, unde au mai glumit cu Tyson, celebrul şofer al ”câinilor”. La ceva mai mult de jumătate de oră de la finalul jocului. au apărut şi jucătorii. Bucurică i-a salutat pe rând. Primul, Nedelcearu, apoi Hanca, Nistor, Bumba, care nu a fost nici rezervă, dar a venit alături de colegii lui.

Elias Bucurică nu era marcat de ceea ce i s-a întâmplat, anume, că va lipsi un an de la meciurile lui Dinamo. Asta pentru că, au dezvăluit apropiaţii lui, ”a sărit în teren pentru că vrea stadion la Dinamo, pentru a atrage atenţia autorităţilor. Pentru asta, merită să plăteşti amenda şi să stai un an în afara stadionului. Va rămâne în istoria noastră! Iar amenda o va da la jumătate, că o plăteşte în 48 de ore!”.