Sport

Elias Charalambous, antrenorul sezonului în SuperLiga! Cum a reacționat cipriotul când a primit premiul: „Le aparține 100%”

Elias Charalambous și-a mai trecut în CV un trofeu. Tehnicianul campioanei FCSB a primit premiul pentru cel mai bun antrenor din SuperLiga în sezonul 2023-2024
10.07.2024 | 18:24
Elias Charalambous antrenorul sezonului in SuperLiga Cum a reactionat cipriotul cand a primit premiul Le apartine 100
Elias Charalambous, antrenorul sezonului în SuperLiga! Cum a reacționat cipriotul când a primit premiul: „Le aparține 100%”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous este pe val la FCSB. După ce a cucerit titlul și Supercupa României, tehnicianul cipriot a mai primit un trofeu. A fost desemnat antrenorului sezonului în SuperLiga.

Elias Charalambous, antrenorul sezonului în SuperLiga: „Așteptările sunt mult mai mari”

Lui Elias Charalambous (43 de ani) îi priește în România. După doar un și jumătate, tehnicianul cipriot a reușit să scrie istorie la FCSB. Le-a adus roș-albaștrilor primul titlu după nouă ani și prima Supercupă după 11 ani. Munca sa a fost încununată cu încă un premiu: antrenorul sezonului în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, vreau să le mulțumesc jucătorilor și staff-ului meu pentru că acest premiu le aparține 100%, pentru că fără ei, cu siguranță, nu aș fi avut astăzi acest premiu. Din nou, vreau să le mulțumesc tuturor!

În al doilea rând… Bine, sunt foarte fericit să câștig acest premiu. Este prium meu premiu ca antrenor. Sunt fericit, dar repet că jucătorii și staff-ul au făcut totul. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat.

ADVERTISEMENT

Așteptările sunt mult mai mari, este normal, și singurul lucru pe care îl putem face este să muncim din greu în continuare și nu putem spune multe cuvint mari înainte. Singurul lucru pe care îl putem proite este că vom munci din greu și vom da totul ca să ne facem din nou fanii mândri”, a declarat Elias Charalambous.

Elias Charalambous, prima victorie cu FCSB în Liga Campionilor

Elias Charalambous a debutat cu dreptul și în preliminariile UEFA Champions League. Cu el pe bancă, campioana României a câștigat la pas manșa tur a dublei cu Virtus, scor 7-1. După meci, cipriotul a îndemnat la calm.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim.

Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă. Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă.

ADVERTISEMENT

Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă! Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi”, a declarat Elias Charalambous, după Virtus – FCSB 1-7.

ADVERTISEMENT
1,65 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - U Cluj